Альона Нойвілль

Красива баночка й посередній результат

Красива баночка й посередній результат
Красива баночка й посередній результат

Мої брови доволі слухняні, навіть без ламі, тому я не багато хочу від продукту для укладки. Аби не сушив волоски та шкіру, не залишав білого нальоту й не роз’їдав олівець або маркер. Я можу витерпіти причісування брів раз на три-чотири години, тому що й без цього кілька разів на день поправляю макіяж – тож вгодити мені нескладно. Тож чому Platinum Nano Wax Eye Brow від корейського бренду CTR здався мені пересічнім засобом?

Плюси:

Текстура воску шовковиста й приємна, а баночка маленька – тож є шанс використати засіб до кінця, не очікуючи, коли він засохне. Віск зберігається у металевій шайбі, не знаю, як це впливає на строк служіння, але вигляд має інстаграмний.

Виробник обіцяє, що в формулі воску є доглядові компоненти, але перевірити це проблемно, бо складу на упаковці немає. Повіримо на слово.

Віск тримає. Не намертво, не увесь день, однак щось робить.

Мінуси:

Так, він робить саме «щось». Я б не назвала це тривалою укладкою – він не висихає до кінця, й брови навіть наприкінці дня трохи блищать. Але саме це дозволяє поправляти волоски, коли потрібно, тому це і плюс і мінус. А ще він трохи роз’їдає декоративні засоби. Загалом, продукт на кожен день: якщо у вас зовсім немає часу перевіряти стан брів, краще обрати мило або гель.