Бокс "Свідома краса": Крутий догляд від п'яточок і аж до маківки
Цей шикарний бокс від GARNIER вразив мене своїм наповненням. Тут і крем для тіла, і дезодорант, і маски для обличчя. Окремо слід відзначити неймовірну кавунову лінійку засобів для волосся.
Пакування засобів зроблене із переробленого пластику, а сама косметика на 99% веганська. Тому дбаючи про свою гігієну та красу з GARNIER, ти дбаєш і про природу.
Кавунова насолода
Як я хочу з'їсти цю лінійку засобів! Вся серія догляду за волоссям GARNIER Superfood має неймовірні аромати (папайя - мій улюблений). Кавун не став виключенням. Запах неймовірний! А засоби прекрасно підійдуть любителям безсиліконового догляду. Маска для волосся, до речі, добре працює і без змивання в якості крему. Достатньо нанести невелику кількість на вологе чисте волосся та висушити звичайним способом.
Засоби для тіла
Цей дезодорант - знахідка. Тепер купуватиму його регулярно. Він добре справляється з запахом поту, береже від вологості та не викликає зуду. Крем для тіла також сподобався, має ніжний натуральний аромат. Ідеально підійде тим, хто не любить різких та штучних ароматів у косметиці. Шкіру зволожує добре,наношу його перед автозасмагою.
Засоби. для обличчя
Рожева міцелярна вода GARNIER - це вже класика. Люблю її в регулярно купую роками. Тепер матиму річний запас. Обожнюю її приємний запах, який нагадує мені аромат озону в перші хвилини дощу. Вмивалка виявилася не настільки вдалою, бо вона сушить моє обличчя більше, ніж дермакосметика, до якої я звикла. Проте для плечей і спини - вогонь. Мамочки буду пробувати згодом і напишу окремі відгуки, дуже цікаво спробувати маску для губ, бо, судячи з відгуків інших учасниць клубу, вона дуже крута.
Висновки
Цей бокс став для мене відкриттям. У ньому - як давно відомі засоби, які уже стали легендарними, так і невідомі мені раніше засоби. Улюбленцями стали дезодорант та лінійка для волосся. Буду їх купувати однозначно!
Коментарі (0)