Alyona Fedyk

Як корейський тонер відновив мою шкіру після пілінгу та… прибрав запалення

Як корейський тонер відновив мою шкіру після пілінгу та… прибрав запалення

Все починалось з мініатюри… Ну ви знаєте, є продукти, як, скажімо, содовий скраб від Etude House, знайомство з якими завжди починається з міньки, так от тонер Pyunkang Yul саме з цього списку. Зізнатись, оцінила я його не одразу, ба більше – закинула через декілька днів використання. Але коли пройшов час і моя шкіра почала вимагати додаткового зволоження після всіх кислот, я згадала про цей тонер. Знову кілька днів – і я вже була готова купити 3 літри цього засобу. Чому? Читай далі:)

Як корейський тонер відновив мою шкіру після пілінгу та… прибрав запалення
Як корейський тонер відновив мою шкіру після пілінгу та… прибрав запалення

Тут все мегапросто: ніяких барвників, ароматизаторів та алергенів, більше 90% складу – це чистий екстракт астрагалу. Особисто я не чула про цю рослину, але гугл мені все розповів: рослина є лікувальною та використовується в косметології як засіб з потужними протизапальними, антисептичними, антиоксидантними та відновлювальними властивостями. Все це посилює аргінін у складі, а ще освітлює пігментні плями та прискорює загоєння. Одним словом – все, що мені потрібно, цей тонер має виконувати за обіцянкою виробника. Так от, виробник дотримався слова:)

Текстура така, як і має бути у тонера: густа, тягуча, на шкірі утворює трішки слизький шар, але достатньо трішки помасажувати, і засіб доволі швидко поглинається. Запаху я не відчуваю взагалі… але хотілося б:)) Ех, єдиний мінус тонера, бо я обожнюю догляд, який приємно пахне.

1. Після вмивання я використовую одноразові паперові рушники, легко торкаючись шкіри та поглинаючи вологу.

2. Одразу наношу тонер. Я наливаю його у долоню, занурюю у засіб пальчики та наношу тонер на обличчя.

3. Даю йому трішки “побути” на шкірі та роблю легкий масаж. До речі, я доволі лінива у догляді, а тонер справді спонукає зробити хоча б 2-хвилинний масаж обличчя:) Поплескуючими рухами прискорюю вбирання тонера.

4. Закриваю все це діло кремом. Зараз я не використовую сироватку, але якщо потрібно, то ви й так знаєте: після тонера наносимо сироватку, а вже потім крем:)

Моя шкіра схильна до акне, тому вибір догляду для мене – це лотерея: або підійде, або знову влаштовуємо “веселі старти” – лікування, відновлення, профілактика. Тому я не часто ризикую вносити у б’юті-рутину щось нове. Тонер не лише не викликав нових запалень, а й прибрав існуючі. Від мене пішли навіть підшкірники, які стали вже “корінними жителями”:)

감사합니다, Pyunkang Yul, та вітаю у моїй рутині!:)