Вiкторiя

Lift&Snatch Brow Tint Pen від NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Lift&Snatch Brow Tint Pen   від NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Lift&Snatch Brow Tint Pen   від NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Lift&Snatch Brow Tint Pen   від NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Lift&Snatch Brow Tint Pen   від NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Lift&Snatch Brow Tint Pen   від NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Моя проблема з бровами полягає в тому, що волоски є, вони від природи темнокоричневі, товсті і майже немають "підпуху", дотого ж погано ростуть на початку брови. Візуально брови є і вони темні, але якісь незаповнені. Дотого ж брови потрошку сивіють і пігмент стає блідим, тож періодично я їх фарбую , це частково вирішує проблему заповнення міжволоскового простору, але ні фарба ні олівець неможуть намалювати волоски там де їх нема і тому бров виглядає "куцою".

Так було доти, доки я не відкрила для себе фломастери для брів! Починала я свої пошуки з сегменту масмаркет від найдешевих до недорогого люксу... у них у всіх, як на мене, є декілька недоліків, через які я припиняла їх купувати: 1. Кольорова гамма: знайти холодний коричневий віттінок в такому сегменті це майже нереально! Частіше за все вони всі руді, тобто мають теплий рудий підтон! 2. Пензлики занадто товсті і промалювати окремі волоски нереально, заповнити брови - так! 3. Дуже швидко закінчуються та засихають! При тому, шо я малюю волоски на початку брови і майже не торкаюсь всій плоші, мені їх вистачало при шоденному використанні на 1 місяць!!!

Все це тривало, поки я не купила Lift&Snatch Brow Tint Pen від NYX PROFESSIONAL MAKEUP. Боже! як довго я тебе шукала! Недявлячісь на невеликий, як на мене, об'єм мені для моїх потреб його вистачає, при щоденному використанні, на 6 місяців!!!! У нього дуже тоненький пензлик який малює максимально природні волоски! Щодо кольорів, продукт має достатньо вдтінків під будь який колір волосся. Я маю досвід використання двох: 08 - Espresso; 06 - Ash Brown. Різниця між ними невелика але є, яб сказала, що Espresso це холодний темнокоричневий, може здатися чорним але ні! Ash Brown це як розбавлений Espresso, тільки з теплим підтоном але не рудий! Ним можна зробити плавний перехід від початку брови до більш темної основної частини, якщо не полюбляїте графічні монотонного кольору брови. Стійкість: у мене схильна до жирності у Т зоні комбінована шкіра, але на мені він не тече навіть у спеку! Якщо спеціально не терти брови (немаю такої звички) то тримається чудово, він не заявлений як водостійкий, добре знімається будьяким засобом для зняття макіяку.

Це тепер мій фаворит! Спробуйте, можливо і ваші брови він врятує!