Тестую новий тональний Bourjous healthy mix clean and vegan
Ще один поломаний пост((( другий і останній. Сильно вибачаюсь, але неполадки трохи роздратували мене і довелось перезапустити два пости….
Тада-дам-дам осінню вийшов, наскільки я бачу на оф. Сторінці Буржуа новий тональний, а на прилавках у нас з‘явився досить недавно.
Обличчя з ним однозначно краще виглядає
- Покриття сяюче і здорове
- Основа жирнувата, тому краще закріпити пудрою, але все одно досить стійка.
- Спочатку лягає полосами, тому потрібно добре розташовувати.
- Підкреслює пори, але за годинку точно, цей ефект вже зникає і сидить вона добре.
- Вирівнює тон і трохи маскує, мені що він, що попередній не сильно маскував, наскільки памятаю, бо користувалась давно.
- Цей тональний однозначно заслугову на шанс
Консультант в магазині запевнила, що стару версію ще будуть завозити, але я не впевнена в її обізнаності, оскільки на декількох сайтах уже немає майже ніяких відтінків і в їхньому інстаграмі рекламується тільки нова версія.
Поки я чекала на ремонт допису прийшла відповідь з їхньої офіційної сторінки і це таки оновлена версія!
Зліва старий 53 відтінок, зправа-новий 50
По свотчах текстура теж схожа
Затестила найбільш ходові відтінки
Як на мене жовтого теж багато, але у старій версії наче було його ще більше)))
Висновок
Ось такий магазинний пробіг у мене стався, надіюсь, хоч каплю прояснення ви отримали. Не впевнена наскільки доречний такий формат, оскільки спробувала тільки один раз, але може комусь знадобиться.
І наостанок фото в загальному образі на денному світлі, без пудри, без консилера, просто цей тональний.
Як на мене він хороший, просто потрібно дати йому всістись.
Коментарі (0)