Яловая Анастасия

Догляд від Relance

Догляд від Relance

Ну шо ж, спробувала і я декілька продуктів від бренду Relance Ritual. Найперше, чого я хочу торкнутися, – гідрофільна олія. Це 3 в моєму житті та досвіді гідрофільна олія. Досвід невеликий, але я не помітила нічого надзвичайно-незвичайного. Олійка та й олійка, приємно пахне бергамотом та змиває складні макіяжі. Мінус - велика витрата. За місяць в мене пішло більш ніж пів пляшечки.

Далі хочеться поговорити про більш серйозний догляд. Я обрала для себе один з найбільш "безобідних" продуктів, а саме сироватку для очей з гіалуроновою кислотою та крем з ретинолом. Приємно дивує ціна, але задайте собі питання, чи може гарний продукт коштувати дешево? Настільки дешево?

Сироватка для шкіри навколо очей трошки пощипує та охолоджує, загалом це класний ефект для зони навколо очей, але більшого я не отримала.

Догляд від Relance

Далі до наболівшого. Крем з ретинолом. За ціною менше 200 гривень. При цьому в скляному, якісному пакуванні. Дівчатка, гарний актив не може коштувати дешево, тим більше ретинол. Приємно звісно "побалувати" себе кремом з активом, але не за 168 грн. З кремчиками для шкіри навколо очей в мене вже більший досвід. Вау ефекту, як буває зазвичай від ретинолу, я не побачила. Зволожує та й зволожує.

Окремо хочу виразити подяку та захоплення бренду за пакування. Воно екологічне, дуже приємне та естетичне на вигляд. Але знову ж таки, подумайте, скільки коштує скло, пластик, картон, і в скільки тоді обійдеться себевартість формул продуктів та самі продукти. Особисто я не вірю в над дешевий догляд за обличчям, якщо це не міцелярна вода якась. Ось такі мої висновки. Боюсь, що вони можуть викликати чиєсь обурення та гнів, але це моя думка і я не претендую на те, аби переконати вас в ній. А як вам косметика від Relance? Чекаю у коментарях😉