Alyona Fedyk

Ga-De Velveteen Eye Shadow Palette: осінь у рефілах

Ga-De Velveteen Eye Shadow Palette: осінь у рефілах
Ga-De Velveteen Eye Shadow Palette: осінь у рефілах

Звісно, я не користуюсь тінями з шимером, блискітками або металік щодня. Мій вибір – це матові фініши (іноді можу дозволити собі сатин), приємні нюдові відтінки та насичені темні кольори для затемнення складки повік або стрілок. Так, я можу малювати стрілки тінями😅

Ga-De Velveteen Eye Shadow Palette: осінь у рефілах

Ммм, цей ідеальний чорний квадрат! Дизайн доволі люксовий. Я дуже люблю мінімалізм у таких речах. Всередині – 9 маленьких рефілів в пісочно-рожевих, лілових та сливових відтінках. Так, я вже відчуваю ваш вираз обличчя😄 Сливові відтінки… Не для повсякденних образів, не для скромних та консервативних дівчат. Якщо ти брюнетка з зеленими очима – думаю, це твій вихід. Принаймні, можна спробувати. Я – блондинка, і очі в мене сірі, але не бачу нічого поганого в експериментах.

Отож, по текстурі. Вона доволі щільна та кремова, але це не означає, що ти не зіткнешся з осипаннями. Напевно, будь які сухі тіні мають властивість трішки сипатись при нанесенні. Частинки можна одразу “змести” пензликом для пудри, принаймні, мені це завжди допомагає. Для мене якість тіней – не в тому, чи осипаються вони при створенні макіяжу (звісно, якщо на щоках виявилось більше продукту, ніж на повіках, то це повний провал), а в тому, як вони виглядають на фініші, яка їх стійкість та пігментованість. Ga-De можу оцінити так:

  • пігментованість – 8/10 (впевнена, що є і краща);
  • стійкість – 6/10 (вони не провалюються в складки, але з часом просто поступово стають більш тьмяними);
  • текстура – легко тушуються, думаю, з плавним переходом впорається навіть новачок;
  • комфортність – 7/10 (я все ж надаю перевагу кремовим або рідким текстурам; сухі тіні завжди більше відчуваються на повіках).

Інші 8 – це сяйливі фініши, дуохром та сатин. Можна наносити на внутрішні куточки ока, на центр повік або в комбінації з матовими тінями. Загалом, я не з тих людей, які люблять багатошарові макіяжі очей. Для мене ідеально, коли є один або два відтінки, максимум три, якщо мова йде про висвітлення куточків очей в вечірньому мейкапі. Тут варіацій змішування безліч, бо вони всі мають одну кольорову гаму.

Я знаю, що колекція Ga-De Velveteen має багато палітр, і більшість з них у доволі універсальних відтінках. Field Of Deams я можу зарахувати до тих палеток, які підійдуть кожній. Тут немає якихось шокових кольорів, але за рахунок сяйливої текстури вони можуть здатись “святковими”. Зрештою, саме до цієї категорії у своїй особистій колекції я їх і віднесла.

Ой, ледь не забула. Ось тут - https://club.makeup.com.ua/looks/794/ - ти можеш побачити ці тіні у макіяжі.