Nata_Po

Catrice Ultimate Camouflage Cream

Catrice Ultimate Camouflage Cream

Я не фанат тональних засобів та і консилерів в тому числі тому, що я ними доволі рідко користуюсь і виключно за потребою.

До мого щоденного мейку не входять ці позиції, оскільки не люблю перевантажувати своє обличчя і мені не дуже комфортно переживати до чого можна доторкнутись, а до чого ні, щоб не залишити жовтувато-помаранчевих слідів на комірцях, шаликах і тд.

Catrice Ultimate Camouflage Cream

Тому консилер у мене проживає, як засіб першої допомоги, щоб прикрити синячки під очима, якісь прищики, почервоніння та інші недосконалості по ситуації. Ну, і також, коли роблю святковий макіяж, включно з тональним, тоді і додаю консилер для висвітлювання певних зон.

Консилер від Catrice камуфляжної лінійки я зустрічала вже давно, оскільки його представляли, як доволі щільний та надійний засіб, який перекриває все і навіть більше.

Я придбала 2 відтінки 010 та 020. Оскільки навіть на обличчі іноді потрібно декілька відтінків, оскільки під очима шкіра в нас здебільшого світліша, ніж на щічках. Ну і їх завжди можна трошки змішати та отримати проміжні тони, це зручно.

По своїйтекстурі консилер доволі щільний, і має тенденцію до підсихання, тому на поверхні він здається сухішим, ніж є насправді.

Він справді добре перекриває і є щільним, тому точково його застосовувати уже зручно, але його доволі складно і не знаю чи потрібно наносити на більші частини шкіри, як от під очі, бо його доволі складно буде розтушувати і мені здається, що може скатуватись.

Цих двох баночок мені вистачить дуже надовго, зновуж таки через особливості використання. І мені такий формат дуже підходить. Оскільки рідкі консилери здебільшого більш легкі, мають зволожуючі компоненти і їх зручніше наносити під очі, проте, щоб затонувати прищик треба мастити по 5 разів і це мене завжди дуже дратувало. Тут таких проблем немає.

Щодо відтінків, я, на диво частіше користуюсь 020, він мені більш органічно підлаштовується для маскування недосконалостей, можливо це ще пов'язано з тим, що обличчя вже трошки підзасмагло.

010 намагалась дуже тоненько наносити під очі, теж все було ок. Тому задоволена, що придбала обидва відтінки, бо ними користуюсьдвома залюбки.

Можу сміливо рекомендувати, але знову ж таки, скоріше для точкового застосування, а не широкого ледь не на все обличчя, бо тоді і розхід буде в рази більшим, бо там лише 3г.