Елена

Burberry Body Tender

Burberry Body Tender

Цей аромат з'явився у мене ще у 2021 року. Тоді я носила його на весні, та влітку. Планувала також у 2022, але... щось пішло не так. І от, наразі, до нас прийшла весна )) Рука сама потягнулася до нього.

Burberry Body Tender
Burberry Body Tender

Начальная нота: Лимон, Персик, Полынь, Яблоко
Нота сердца: Жасмин, Роза, Сандал, Чай
Конечная нота: Амбра, Ваниль, Кашемировое дерево, Мускус

Приводжу з Мейкапу в первинному вигляді.

Отже. Хочу сказати, що здивована тим, що аромат у категорії шипрових. Не розумію через яку ноту? Для мене це кришталевий, дзвінкий, соковитий, енергійний парфюм. На старті відчуваю розу. Це молода, садова роза, з краплинками роси. Лимон дає відчутну кіслинку, але в міру. Також присутня солодкість. І ось цей тандем так гарно грає, наче балерина балансує на кінці голки. Також я відчуваю яблуко, соковите, кисло-солодке. Ноту полині мені не поклали )

Шлейф та стійкість, як для туалетної води чудові. Не дивлячись на те, що ця версія Body більш свіжа, але все одно від цього ароматі йде фльор тілесності, у самому гарному сенсі. Наче це аромат шкіри. Це і звабливо, в одночас тендітно, кришталево, але відчутно. Така собі гра контрастів. Він мене в одночас освіжає, при цьому не має відчуття свіжака. Бо тут і фруктові ноти присутні, і ваніль.

Ще б хотіла собі звичайний Burberry Body. Вони схожі, але все одно різні. Подобаються обидва. Але наразі, Tender то любов любовна.