Брюнеткам до уваги
Кажуть, навіть у найпростішому макіяжі варто приділити особливу увагу оформленню брів. Як правило, у цій справі мені допомагають фарба, олівці, помадки та гелі для брів... Проте найчастіше пріоритет віддаю тіням для брів.
Коли моя улюблена палетка тіней відслужила своє, я активно почала шукати їй заміну та зупинила свій вибір на наборі Lamel Professional Eyebrow Kit, який замовила на сайті makeup.
У комплект входять тіні та віск. Колір 02 створено для брюнеток. Ці тіні ідеально підходять темноволосим дівчатам. За необхідністю тіні можна змішувати, щоб отримати бажаний результат.
Також у наборі є маленька скошена щіточка, якою зручно користуватися. Дзеркало також є в даному наборі. Тобто, це відмінний варіант, щоб брати завжди з собою.
Опис на сайті:
- Lamel Professional Eye Brow Kit — спеціальний косметичний набір, призначений для створення чудового макіяжу брів. У палітрі підібрані два відтінки тіней, які можна використовувати окремо або ж змішувати, утворюючи відповідний колір. Також в наборі міститься фіксувальний віск і зручний міні-пензлик, що забезпечує зручне і рівномірне нанесення засобів. З таким чудовим б'юті-арсеналом процес створення мейку пройде дуже легко і приємно, тому ваш образ стане ще більш ефектнішим і прекраснішим!Тіні мають шовковисту текстуру, яка м'яко лягає і відмінно розтушовується, дозволяючи створити максимально природне покриття без відтінкових нерівностей. Після формування макіяжу ви нанесете на брови віск, який додасть їм легкого блиску, виразності і охайного вигляду.
- Спосіб застосування: нанесіть відтінок тіней або поєднання відтінків, які вам підходять, використовуючи кутову щіточку для надання форми і нанесення тіней. Завершіть образ, розчесавши брови щіточкою.
Віск використовую не завжди, але з ним можна зробити насичений колір і тіні тримаються довше. Текстура тіней приємна, рівномірно лягає на брови. Стійкість самих тіней гарна. Навіть не зафіксувавши тіні гелем, макіяж тримається майже весь день. Гарний варіант для брюнеток!
Коментарі (0)