Блиск, що збільшує губи: Ін'єкції зачекають
Блиск для губ Catrice Volumizing Extreme Lip Booster - справжня знахідка для тих, хто любить ефект пухких зволожених губ. Він став моїм улюбленим продуктом на кожен день, адже він буквально дарує мені губи моєї мрії без ін'єкцій.
Catrice Volumizing Extreme Lip блиск збільшує губи за рахунок подразнення: він містить у собі ментол, який підвищує циркуляцію крові, за рахунок цього губки стають більш пухкими і великими. Контур губ стає більш рельєфним і випуклим, наче його підкреслили олівцем.
Мій відтінок 010 поступово змінює колір губ і надає їм соковитого рожевого відтінку. На фото він дещо заяскравий, проте вживу колір виглядає більш натурально, наче губки після вдалого збільшення ін'єкціями.
Наскільки я розумію, зміну кольору блиску активує рH середовище шкіри. Тому бувають дні, коли він стає ледь-ледь пудровим, іншого разу може змінитися на -рожевий: чим нижчий рівень pH, тим яскравіше проявиться блиск.
Слід відзначити неймовірну стійкість: відтінок тримається на губах весь день, навіть коли глянцевий шар давно уже зник.
До того ж Catrice Volumizing Extreme Lip Booster не пересушує губи, а навпаки може стати заміною звичайній гігієнічній помаді, наскільки його зволожуючі властивості високі.
Однозначно рекомендую. Єдина проблема - знайти цей блиск. На жаль, він почав зникати з полиць. Надіюсь, зовсім скоро він знову з'явиться на Makeup.
Дякую за увагу!
Коментарі (0)