Бюджетні аналоги частина-3. 250 or 10 $
Kilian ти жартуєш?) Це звичайно рекордна різниця в ціні, але парфуми так мені нагадують один одного, що дуже захотілось поділитись, нюхаю і відчуваю схожість, при цьому сама собі не вірю 😅
Коли нанесла на зап'ястя Kilian, то досить таки здивувалась, адже аромат зразу ж відкрився зеленим чаєм з бергамотом, аналогічним як Elizabeth Arden, в них настільки схожі початкові ноти, що це вже не смішно)
Нішевий запах мені трішки більше довподоби, адже з часом додається квітково-мильна приємна нотка, при цьому запах чаю все ще зберігається, у більш бюджетного представника звучання дещо різкіше і більше зберігаються початкові ноти, але вони залишаються дуже схожими.
Двоє злітають з мене швидко, от тепер думаю: може б то дати настоятись Kilian, чи спробувати в іншу пору року, чи просто змиритись....)
Також я зайшла в піраміду цих ароматів і побачила багато спільного, тому може це не мої нюхові рецептори постраждали (вже і про це думала), а так воно і є.)
Запахи у них доволі свіжі, можете придивитись на літо. Kilian зовсім трішки подобається більше, але рахуючи різницю в ціні, то варто взяти Елізабет, тепер нею буде ще приємніше користуватись .)
п.с. Дві інші частини :
Коментарі (0)