Nata_Po

Корейський молочний крем для рук з мілкою Esfolio Pure Skin Moisture Milk Hand Cream

Корейський молочний крем для рук з мілкою Esfolio Pure Skin Moisture Milk Hand Cream

Як я вже казала, зараз я знаходжусь на хвилі пошуку ідеального крему для рук, який би і не залишав липкої плівки, мав приємний аромат та добре зволожував шкіру рук.

Кілька тижнів назад я придбала цей молочний корейський крем для рук. Насправді, великою мірою мене підкупила коровка та милота оформлення.

Плюси:

✅ - великий об'єм

✅ - гарно зволожує шкіру рук

✅ - не залишає плівки, швидко всмоктується

✅ - містить в складі гідролізат молока, екстракт обліпихи, які добре впливають на стан шкіри

Мінуси:

❌ - вартість

❌ - своєрідний аромат

❌ - парабени у складі

Крем при нанесенні приємний, одразудає відчуття зволоження шкіри, яке залишається доволі довго, вбирається в шкіру швидко, тому спокійно підійде до використання на роботі.

Ціна не є бюджетною, у порівнянні, але зато ми отримуємо 100мл. Запах доволі нейтральний, але чимось ледь-ледь нагадує мені аромат чоловічої пінки для гоління, але на мінімалках, це не можу назвати великим +, але вже маємо, що маємо.

Що цікаво, хоч корейська косметика часто позиціонується, як безпечна, натуральна та подібне, але д оскладу цього крему входять парабени, які виступають, як консерванти, але водночас вони можуть зв'язуватись з естрогеновими рецепторами і впливати на гормональний фон, особливо, якщо їх концентрація перевищує межові значення.

Це мене не дуже втішило, але розумію, що це не найгірший варіант, оскільки знаходила в складі інших кремів для рук компоненти, які при контакті з сонцем стимулюють розвитку новоутворень шкіри. Тому, на фоні, парабени це не найбільше зло, але тим не менш.

Тим не менш, не зважаючи на своєрідний аромат та парабени у складі, крем доволі непогано працює, зволожує та має великий об'єм і примну консистенцію, чи буду повторювати - не знаю, бо треба спочатку використати цей великий тюбик)