Kristina S

#свідомакраса від Garnier Враження після тижневого тестування боксу 🎁

Розпочну із того, з чим знайома найбільше.

Перше знайомство із масками Garnier у мене відбулося роки 3 тому. Спочатку використовувала із "Papaya" потім два рази із бананом, а ось тепер з кавуном.
Усі маски мають неймовірний аромат, який залишається на волоссі після.
Вказано,що цей засіб 3 в 1 - маска/ бальзам/незмивний догляд. Я користувалася в основному як маскою,але деякий час заміняла бальзам. Менше всього застосовувала як незмивний догляд,тому що маю для цього комплексний засіб 10 в 1 також від Garnier.
• Маска гарно живить моє кучеряве,пористе волосся
•Має приємний аромат кавуна із кислинкою
•Швидко поглинається волоссям і легко змивається залишаючи гладкість
•Об'єму баночки вистачить надовго,якщо у вас середня довжина волосся і менше
Всі засоби для волосся мають 97 % інгредієнтів натурального походження; придатні до біорозкладу на 98 %;без силіконів .

Бальзамом я також користувалась не вперше. Він має достатньо густу консистенцію, добре розподіляється по волоссю. Аромат такий самий як у маски.Зі своєї задачею справляється добре.

А от шампунь я використовувала вперше і була здивована наскільки він піниться. Зазвичай така кількість піни у мене виходить при другому нанесенні шампуні (я промиваю голову два рази).
Проте ніякої сухості після 4 разів використання я не відчуваю(маю жирний тип шкіри голови і використовувала через день. Буду тестувати надалі і дам відгук пустої пляшечки.
•Шампунь добре промиває волосся
•Досить економно витрачається
•Комфортні відчуття після використання

Новинка яка мені сподобалася,але є нюанси
•Кремова текстура легко розподіляється по тілу
•Добре живить шкіру
•Приємний легкий аромат зберігається на ранок ,якщо наносити ввечері

В перші дні використання мені навіть стало трохи недобре від аромату,бо нанесла на все тіло і зону декольте ,через що постійно відчувала його аромат
І ще один нюанс - після довгого розтирання по шкірі засіб почав зкочуватись на долонях .

Із цією міцеляркою я вже була знайома,проте користувалася давно і пам'ятаю тільки те ,що не була від неї у захваті. На теперішній час, після нетривалого застосування можу сказати:
• Звичайну туш видаляє добре
•На обличчі неприємних відчуттів не викликала
• Зону під очима не сушить, навіть якщо не нанести крем
Буду використовувати надалі.

Використовувала вранці, а після наносила крем з spf. Нічого особливого після тижня використання не помітила, можливо потрібно більше часу .
•Після нанесення відчувається липкість. Навіть при нанесенні ще на вологе, після тоніку, обличчя. З часом липкість зберігається.
•У мене комбінована,чутлива шкіра і при першому нанесенні відчувала пощипування яке згодом пройшло .

Використовувала його раніше але у формі спрея.
•Приємний аромат
• Не сушить шкіру
•Не залишає слідів на одязі
•Зі своєю задачею справляється

Вперше використовувала цей засіб і здається мені не підходить. На днях помітила сухість там де її не було . Використовувала один раз на день , чергуючи із своєю піною для обличчя. Після першого використання я відчула, що шкіра очищена до скрипу, зазвичай гелі якими я користувалася такого єфекту не робили.
• Економно витрачається, достатньо пів натискання, аби очистити обличчя. Одного натискання вистачає для зони шиї та обличчя.
Приберу його на деякий час із догляду ,аби зрозуміти причину сухості.

Поки що не тестувала їх, залишила на особливі випадки, як SOS засоби. Дуже цікаво як покаже себе маска для вуст,адже раніше не використовувала подібне.