#свідомакраса від Garnier Враження після тижневого тестування боксу 🎁
Розповім про плюси та мінуси доглядових засобів особисто для мене
Розпочну із того, з чим знайома найбільше.
🍉Маска з соковитим кавуном Garnier Fructis Superfood🍉
Перше знайомство із масками Garnier у мене відбулося роки 3 тому. Спочатку використовувала із "Papaya" потім два рази із бананом, а ось тепер з кавуном.
Усі маски мають неймовірний аромат, який залишається на волоссі після.
Вказано,що цей засіб 3 в 1 - маска/ бальзам/незмивний догляд. Я користувалася в основному як маскою,але деякий час заміняла бальзам. Менше всього застосовувала як незмивний догляд,тому що маю для цього комплексний засіб 10 в 1 також від Garnier.
• Маска гарно живить моє кучеряве,пористе волосся
•Має приємний аромат кавуна із кислинкою
•Швидко поглинається волоссям і легко змивається залишаючи гладкість
•Об'єму баночки вистачить надовго,якщо у вас середня довжина волосся і менше
Всі засоби для волосся мають 97 % інгредієнтів натурального походження; придатні до біорозкладу на 98 %;без силіконів .
🍉 Бальзам-ополіскувач соковитий кавун Superfood 🍉
Бальзамом я також користувалась не вперше. Він має достатньо густу консистенцію, добре розподіляється по волоссю. Аромат такий самий як у маски.Зі своєї задачею справляється добре.
🍉Шампунь соковитий кавун Superfood 🍉
А от шампунь я використовувала вперше і була здивована наскільки він піниться. Зазвичай така кількість піни у мене виходить при другому нанесенні шампуні (я промиваю голову два рази).
Проте ніякої сухості після 4 разів використання я не відчуваю(маю жирний тип шкіри голови і використовувала через день. Буду тестувати надалі і дам відгук пустої пляшечки.
•Шампунь добре промиває волосся
•Досить економно витрачається
•Комфортні відчуття після використання
🥑Крем для тіла 🥑
Новинка яка мені сподобалася,але є нюанси
•Кремова текстура легко розподіляється по тілу
•Добре живить шкіру
•Приємний легкий аромат зберігається на ранок ,якщо наносити ввечері
В перші дні використання мені навіть стало трохи недобре від аромату,бо нанесла на все тіло і зону декольте ,через що постійно відчувала його аромат
І ще один нюанс - після довгого розтирання по шкірі засіб почав зкочуватись на долонях .
💦Міцелярна вода 💦
Із цією міцеляркою я вже була знайома,проте користувалася давно і пам'ятаю тільки те ,що не була від неї у захваті. На теперішній час, після нетривалого застосування можу сказати:
• Звичайну туш видаляє добре
•На обличчі неприємних відчуттів не викликала
• Зону під очима не сушить, навіть якщо не нанести крем
Буду використовувати надалі.
🍊 Крем-желе для обличчя Vitamin C +citrus 🍊
Використовувала вранці, а після наносила крем з spf. Нічого особливого після тижня використання не помітила, можливо потрібно більше часу .
•Після нанесення відчувається липкість. Навіть при нанесенні ще на вологе, після тоніку, обличчя. З часом липкість зберігається.
•У мене комбінована,чутлива шкіра і при першому нанесенні відчувала пощипування яке згодом пройшло .
🌸 Антиперспірант ультразахист 🌸
Вик ористовувала його раніше але у формі спрея.
•Приємний аромат
• Не сушить шкіру
•Не залишає слідів на одязі
•Зі своєю задачею справляється
💧 Гель для вмивання 💧
Вперше використовувала цей засіб і здається мені не підходить. На днях помітила сухість там де її не було . Використовувала один раз на день , чергуючи із своєю піною для обличчя. Після першого використання я відчула, що шкіра очищена до скрипу, зазвичай гелі якими я користувалася такого єфекту не робили.
• Економно витрачається, достатньо пів натискання, аби очистити обличчя. Одного натискання вистачає для зони шиї та обличчя.
Приберу його на деякий час із догляду ,аби зрозуміти причину сухості.
💋💦 Тканинні маски для обличчя та губ Skin naturals💋💦
Поки що не тестувала їх, залишила на особливі випадки, як SOS засоби. Дуже цікаво як покаже себе маска для вуст,адже раніше не використовувала подібне.