Ксенія 💫

Міцелярна вода з екстрактом малини для видалення макіяжу від PAYOT.

Міцелярна вода з екстрактом малини для видалення макіяжу від PAYOT.

Вітаю🥀

Продовжую ділитися з вами своїми враженнями тим, чим користуюся від PAYOT. Тут (https://club.makeup.com.ua/post/9625/) вже розповіла про їх чудове молочко і яким чином його використовую я. На разі про їх міцелярну воду.

Міцелярна вода з екстрактом малини для видалення макіяжу від PAYOT.

Призначення: очищення вранці і/або ввечері шкіри обличчя, очі, губи і шию за допомогою ватного диска.

Пакування таке ж гарне як і у випадку з молочком: ніжно рожевий перелив на тубі, та зрушний помповий дозатор. Не треба нічого перевертати догори дригом, щоб вилити засіб. Зручно як тримати в руках, так і гарно виглядає в ванній кімнаті. Естетично продукція Payot мені вся імпонує.

Недивлячись на те, що туба у рожевих відтінках, сам засіб також має ніжно-рожевий колір. Він ледь помітний на ватному диску, на шкірі зовсім ніяк не передається та відтінок не залишає.

Аромат, як на мій погляд, більше хімозний. Так він приємний, але ненастільки асоціюється в мене з малинкою, що заявлена. Мабуть що десь віддалено я уловлюю нотки від "Імператриці" Dolce Gabbana, а я її на дух не переношу 😆.

Одразу - подібними засобами я користуюся досить рідко, якось не лежить в мене душа до такого методу очищення шкіри. Але бувають випадки, коли макіяж досить активний і я спочатку видаляю його за допомогою саме міцелярної води, очищуючи вії та повіки від туші та тіней, щоб не розвозити це все по обличчю.

Даний засіб саме і призначений для абсолютно будь-якої зони обличчя та шиї, тобто і очі в тому числі.

Чому обрала Les Demaquillantes Cleansing Micellar Fresh Water? Та які в мене вимоги до неї:

■ По-перше, міцелярна вода не повинна дратувати очі та щипати, викликати свербіж та почервоніння. В мене вони занадто чутливі і це дуже важливий момент для мене.

■по-друге, щоб змивала макіяж без додаткових зусиль знущань над очима. Так, кожна міцелярка це робить, але питання в іншому - скільки треба терти і взагалі "терти" очі 🙈.

Отже, наглядно про демакіяж. Взяла максимально стійке шо є😅 - це помади від L'oreal, їх мало що видаляє в першого разу. Все інше - це тональний звичайний, коректор та консилер, та туш (також не водостійка, нема такої).

Нанесла всі ці засоби на руку та потримала хвилин 20, щоб зафіксувались. Роблю один рух ватним диском (без зусиль) ➡️як бачимо, все видаляється відразу, окрім помад та туші.

Але зазвичай для туші я беру ватний диск, змочую та прикладую на вії, трошки тримаю і тоді все знімається одним рухом.

В кінцевому результаті, стійкі матові помади від L'oreal не підвладні і цій міцелярній воді 🤷‍♀️. Але в них я і не сумнівалася💪. Тобто, роблю висновок, що не для стійких продуктів даний засіб.

Після я обов'язково завершую очищення чи пінкою, чи гелем, що є на часі у використанні. Навіть, якщо ви не мали макіяж на обличчі, а міцелярну воду використовується як очищувальний засіб, ЗАВЖДИ змивайте її після. Це не тонік нівкоєму разі.

Але все одно мені подобається міцелярна вода від PAYOT, вона абсолютно не дратує очі та повіки (мої, принаймні), хоча в мене очі дуже алергічні та чутливі. Немає ні печіння, ні сухості, ні роздратування. Навіть якщо міцелярка потрапила в око, вона не викликає неприємних відчуттів. Для мене це величезний плюс.

З усім іншим - самі все бачите.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨