Елена

MAREVE Vernal Vibe

MAREVE Vernal Vibe

Я довго вагалася, писати цей допис, чи ні. Все ж вирішила, що кожен досвід має місце бути )

Ще раз хочу нагадати, що парфумерія це така суб'єктивна річ, що не варто це сприймати дуже близько.

Отже, поїхали.

Начитавшись гарних відгуків, замовила я собі цю водичку ще у березні. Купувала по повній вартості, бо якраз у той момент не було акції. Сподівалася отримати легку, свіже-солодку водичку на весну та літо. Але весна не балувала нас теплом, тому, коли отримала, відправила відстоюватися, поки не потеплішає. І ось, час настав.

MAREVE Vernal Vibe

Спочатку, як завжди, давайте ознайомимося з пірамідою.

Начальная нота: Дыня, Лимон, Помело
Нота сердца: Жасмин, Сирень
Конечная нота: Амбра, Белый мускус, Ирис, Хвоя

Що я чую?

Спочатку, спирт... 🙈 Потім щось яскраво-фруктове, мабуть то диня. Але таке буйство тримається десь 2 хвилини, після чого змінюється у щось незрозуміле і так звучить до самого кінця. Тобто розкриття парфума я не побачила. Я не чую якихось нот, але композицію я б віднесла до квіткової. Відчувається трохи кислинки, трохи сладинки. Це доволі легко, але не прозоро. Шлейф приємний для навколишніх, а от зі шкіри... На мою шкіру він сів погано. Відчуття таке, що я нанесля парфум, після чого відразу пішла приймати душ, де довго терла шкіру гелем. І от на шкірі залишились якісь невнятні ноти, ще й віддушка гелю приєдналась. Плюс, якась гірчинка. Ось це я відчуваю увесь час життя парфюму. Доречі, через 3 години я його вже не відчуваю з зап'ястя. Тільки з одежі. В данному випадку, це плюс. Ох, дівчата, зараз скажу те, що не думала, що колись доведеться сказати. Ото, що я відчуваю зі шкіри, звучить ну дуже дешево... Тут треба розуміти, що я зараз кажу не про коштовність самого парфума. Бо за 430 грн я б могла купити собі щось більш цікаве. Я кажу саме про враження. Воно пахне саме дешево. Цього я ніяк не розраховувала отримати за таку вартість і за те, що на той момент бренд презентував парфуми як "нішу". Наразі, категорія змінилася до "мидл апп" )

Ще декілька слів про пакування. Я так розумію, що дизайном надихалися у Байредо? ) Флакони дуже схожі. Так от, пакування. Коробка йде без слюди. Також нема ніякого фіксатору у коробці, щоб флакон там не бовтався. Спрей ну дуже тугий. Треба прикласти немало зусиль, щоб його натиснути... Може з часом розробиться?

Як резюме. Я читала різні відгуки дівчат, багатьом подобаються парфуми цього бренду. Але так сталося, що не вийшло у нас дружби з конкретно цією водичкою. Тепер я не знаю, що мені з нею робити... Перевести у розділ "облівашок", щоб скоріше закінчити? Може мамі віддам, їй сподобались. Було б краще, щоб були пробники на цю парфюмерію. Бо діло таке... Купувати наосліп, це завжди ризик.