Makeup
Стрічка
Створити публікацію
Стрічка
Відео
Профіль
Створити публікацію
Назад
Відгуки про LAMEL Make Up Cheek Colour New
LAMEL Make Up Cheek Colour New
Рум'яна
1069
Рум'яна
99₴
Перейти до товару
Мій новорічний макіяж у рік Дракону #birthdaydragonmakeupparty
Сьогодні святкує свій День народження красуня Швець Карина, і ми її вітаємо святковими луксами ❤️ Будь найщасливішою, крихітко 😘А у 2024 нас зустрічає зелений деревʼяний дракон 🐉 І мій макіяж, з яким я зустріну Новий рік виглядає з зеленим акцентом, але у звичному мені нюдовому стилі. 💚 Обличчя:- Бб Purito Cica Clearing №13 - Neutral Ivory- Пудра Yves Saint Laurent №В20 -Ivory- Румʼяна LAMEL №404 для контурингу💚 Брови: - Мило Lash Brow для фіксації 💚 Очі:- База під тіні Lamel Make Up Insta- Тіні LN Pro Fusion Palette №103- Олівець смарагдовий LAMEL Make Up Kajal №403- Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational у відтінку Burgundy Brown💚 Губи:- Олівець LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner №408З прийдешнім, мої дорогі 😘 Бʼюті натхнень у новому році вам! ❤️
Lytvynenko
31 грудня, 2023
59
36
#birthdaydragonmakeupparty
Ну що , чарівні ✨Вже так близько Новий рік деревʼяного дракона 🐉А також сьогодні в чудової Швець Карини #happybirthday 🎁 . Красуне , з твоїм днем ! Бажаю здійснення всіх мрій 🤍Пр иєднуйтесь до привітань ✨А вам дівчатка в Новому році бажаю миру , здоровʼя , натхнення , гармонії та спокою ✨Всім вдячна за підтримку , спілкування , цінні поради 🙏🏻Обіймаю кожну ❤️Любий Make up, дякую за чарівних людей ! Розвитку та успіху платформі ✨Новий рік я зустріну з ніжним мейком 🤎Як завжди шоколадні відтінки , стрілочка , та ніжні перлинки для доповнення образу ✨Гарного святкування , та до зустрічі в Новому 2024 році 🤍
Skomska Olya
31 грудня, 2023
80
47