#moneyfordailymakeup

Всім привіт✌️

Я оце не встигаю за челенжами в клубі, тому не своєчасно беру в них участь, але краще пізно, ніж ніколи🤣.

Тому, хочу підтримати чудову ідею від SomovaFM та підрахувати скільки ж коштує мій повсякденний макіяж🤭.

Мені тут було трохи складнувато, бо я ж запаслива: в мене 4 тони, 3 туші, 3 рум'ян, тощо...я їх постійно чергую, а вони всі в різній ціновій категорії.

Тому, вирішила підрахувати вартість свого вчорашнього макіяжу та додала все що використовувала. Точні ціни не пам'ятаю, до того ж, багато чого зі списку - це подарунки або тестування, тому брала ціни з makeup, без урахування знижок👇.

  • Основа під макіяж - Maybelline Baby Skin. 🤑 280 грн.

Вона завжди є в моєму макіяжі, мені подобається, як вона вирівнює тон і згладжує шкіру, макіяж на неї лягає відмінно. Замінюю її дуже рідко, хоча в косметичці є ще база від Sane.

  • Тон - Maybelline Affinitone (відтінок 02,03 або 16, під настрій))). 🤑 301 грн.

Використовую його не завжди, але найчастіше. Періодично чергую з іншими тонами, іноді змішую. Тональний мені подобається, мені здається, що я ним користуюся вже років 100).

  • Консилери - Pupa Wonder Cover та Enough Collagen. 🤑 365 грн та 197 грн

Я завжди використовую 2 консилери). Один купую виключно під очі, інший для недоліків шкіри - висипи, почервоніння, тощо.

Enough Collagen - це під очі, ідеально мені підходить та треба б написати про нього детальний допис.

Pupa Wonder Cover (001) - чудово перекриває інші недоліки. Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/10199/

  • Пудра Lumene Sheer Finish Loose. 🤑 385 грн.

Це моя любов, завжди у макіяжі, замінівати її на щось інше навіть не хочется. Детальнй допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/22389/

  • Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour (402 "Rouge). 🤑 90 грн на makeup, але то щось забагато, я купувала не дорожче 50 гривень, це 100%).

Ці рум'яна у мене не на постійній основі, але все ж таки використовую їх часто. Вони делікатні, добре пігментовані і дуже м'які. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/21480/.

  • Туш - Max Factor Masterpiece 2 In 1. 🤑 303 грн.

Я у захваті від цієї туші, але все ж таки більше полюбляю Maybelline Sensational). Але, саме вчора використовувала саме Max Factor, тому додала у список її.

  • Брови :

- Тіні-пудра для брів Essence eyebrown stylist, на makeup іх немає у наявності, тому піддивилася в інших магазинах ціну - 90 грн 🤑. Використовую їх кожен раз, темний відтінок, щоб трохи забрати теплоту від олівчика.

- Олівець для брів від Eveline. 🤑 - 63 грн. Олівчик наче й непоганий, але я так чекаю коли він закінчиться, бо підстругати його - це якісь тортури(.

- Мило для брів O’BAYS Long-Lasting. 🤑 - 210 грн. Після того як отримала його на тестування, то використовую кожен раз, навіть забула, що в мене є ще 2 гелі для брів, бо це мило просто чудове).

  • Губи:

- Бальзам для губ "Манго" від Mayur. 🤑 - 56 грн. Цей бальзам зі мною 24/7, навіть якщо я зовсім не фарбуюся, то його все одно наношу. Допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/29360/

- Олія-тінт O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil. Зараз його немає у наявності, але приблизна ціна - 🤑 180 грн. Також постійно її використовую, бо мені дуже подобається як ця олійка робить природній колір губ насиченішим).

- Блиск для губ O’BAYS Diamond Lip Gloss - наношу коли олійка перетворюється на тінт, бо хочу подовжити сяйво на губах). 🤑 Ціна - 210 грн.

Загальна сума всіх використаних продуктів : 2 690 грн. Однак, тут хочу врахувати, що більшість продуктів зі списку мені дісталися безкоштовно).

Фарбуюсь я не супер-часто, не більше 2 разів на тиждень, бо працюю вдома). Інколи мій макіяж - це лише бальзам для губ Mayur)).

Тобто, ціна макіяжу на місяць (2690/8) = 336.25 грн.

Вартість мого макіяжу на день (336.25/8) = 42 грн.

Наче й небагато вийшло, чому я дуже тішуся, а враховуючи, що більшості баночок вистачає на 3, а то й 6 місяців, то це взагалі казка🤣

Сподіваюся, що я не схибила у підрахунках, бо я ще той рахувальник🤣.

Дякую за увагу💕

Продукти для цього looks

O’BAYS Long-Lasting Brow Soap
O’BAYS Diamond Lip Gloss
Pupa Wonder Cover
Enough Collagen Cover Tip Concealer
Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
Maybelline New York Affinitone