Євгенія 👩

Мангова цукерка на губах)

Мангова цукерка на губах)
Мангова цукерка на губах)
Мангова цукерка на губах)
Мангова цукерка на губах)

Всім привіт✌️

Бальзам для губ "Манго" від Mayur я купила за рекомендацією wowmom (допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/22479/) та й не пошкодувала🥭

Розповідаю чому👇

Бальзам представлений у класичному футлярі із пластику. Дизайн простенький, але симпатичний).

Футляр дуже компактний і поміститься навіть у кишеню.

Кришка знімається, футляр закриває міцно до характерного клацання, сама по собі не злітає.

Стік викручується, механізм працює справно і не заїдає. Однак, для фото хотіла викрутити стік на всю довжину, але він не викрутився і не хотів назад закручуватися).

Вага: 5 гр, витрата економічна.

Я вже не раз писала, що пишаюся брендом Mayur, тому що їх продукція дійсно натуральна і має органічні сертифікати). Бальзам не став винятком, виділяю найцікавіше:

  1. Бджолиний віск (Bees Wax) - це природний продукт, який забезпечує зволоження та утримання вологи в губах. Він також може допомагати в утриманні продукту на поверхні губ, створюючи захисний шар.
  2. Оливкова олія (Olea Europaea Fruit Oil) - відома своїми зволожуючими та живильними властивостями. Вона може допомагати в розгладженні та заспокоєнні губ.
  3. Олія солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) - має властивості заспокоєння та живлення, допомагаючи зробити губи м'якими і гладенькими.
  4. Олія жожоба (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil) - є легким, але ефективним засобом для зволоження губ та створення захисного шару.

Бальзам в мене не викликав алергічних реакцій, окрім легкого печіння, але про це згодом)

  • Текстура бальзамова, рухлива, без жирності, липкості та маслянистості. Спочатку стік був досить твердим, але через декілька днів розм'якшився і став абсолютно комфортним у нанесенні.
  • Аромат насичений, пахне цукерками із солодким, тропічним манго. У ньому немає жодних хімічних нот, він ніжно відчувається на губах і досить швидко вивітрюється, не викликаючи жодного дискомфорту.
  • Смак. Зазвичай я не люблю, коли бальзам має присмак, але не в даному випадку). Бальзам має легкий, солодкий присмак з нотками манго, наче десерт🤣

Перші 2-3 дні я взагалі думала, що мені потрапив бракований бальзам. Він був настільки твердим, що абсолютно не ковзав по губах, як воскова свічка.

Через це я наносила його з сильним натиском і у мене починали пекти губи, думаю, що я їх просто травмувала🤦.

Відчуття легкого печіння у мене були ще протягом 1 тижня, потім бальзам повністю розм'якшав і став дуже пластичним, та печіння повністю пішло. Тому думаю, що справа була в моєму хардкорному нанесенні, а не в самому бальзамі😅.

Зараз бальзам абсолютно комфортний у нанесенні. Він м'яко ковзає по губах, рівномірно розподіляється, не тече і не пече).

Він дає легке покриття. Фініш у нього практично не помітний, лише злегка видно сяйво і те тільки на сонечку.

На губах лежить невагомо, він не липкий і не жирний, на нього не налипає волосся і він не склеює губи.

Я люблю більш поживні, жирні бальзами, щоб прямо відчувалася олійність на губах, у випадку з Mayur цього ефекту взагалі нема. Тому я якось і не бачила особливого ефекту від його використання, трохи пом'якшив, трохи зволожив, але не більше того. Однак, згодом помітила, що стан губ став набагато кращим і дійшла висновку, що бальзам має швидше накопичувальний, ніж моментальний ефект.

Що отримала через 2,5 тижня використання:

  • Відмінне зволоження та живлення. Бальзам добре згладив лущення.
  • Пом'якшення, губи стали ніжнішими та чуттєвішими.
  • Бальзам загоює ранки та захищає шкіру від впливу зовнішніх факторів.
  • Добре готує губи до нанесення помади.
  • Абсолютно невагомий та комфортний на губах.
  • З недоліків можу виділити тільки те, що спочатку стік занадто твердий, що ускладнює процес нанесення.

Загалом, бальзам викликав у мене позитивні враження. Однозначно замовлятиму його повторно, хочу спробувати з малиновим ароматом про який дуже смачно розповіла alena.rosee (https://club.makeup.com.ua/post/28675/) .

Дякую за увагу💕