wowmom

Готуємося до сезону холодів з бальзамом для губ від Mayur

Готуємося до сезону холодів з бальзамом для губ від Mayur

Привіт, красуні!

Немає такого дня, коли б я не користувалася бальзамом для губ. Ну по-перше, я завжди його наношу, перед стійкою матовою помадою, щоб уникнути відчуття стянутості, по-друге, таким чином я попереджаю утворення сухих кірочок.

А зараз, коли похолодало, і ось ось включать опалення (але це не точно), бальзам буде захищати губи від зовнішніх негативних факторів.

Я рідко купую один і той самий засіб двічі, бо впевнена, що в категорії "бальзам для губ" можна знайти дійсно круті перлини, і саме про таку перлину сьогодні піде розмова - бальзам для губ Mayur "Манго".

Готуємося до сезону холодів з бальзамом для губ від Mayur

Перше, що мені дуже сподобалося - це натуральний склад. Все-таки, частина бальзаму хочеш/не хочеш потрапляє в організм, і якось на душі приємніше, коли ти знаєш, що там немає нічого шкідливого.

В складі багато олій та рослинних екстрактів, які зволожують та живлять шкіру губ.

Стік достатньо великий, вага 5 грамів, тобто вистачить надовго.

Бальзам має приємну ненав'язливу віддушку, та не має ніякого присмаку, що також, особисто для мене, є великим плюсом.

Спочатку бальзам здається твердуватим, але не спішіть робити, висновки, адже з часом він "розфарбовується", і текстура стає м'якішою.

Проте це все одно не жирний засіб, і він не блищить "наче губи жиром намазали", а це означає, що його можуть використовувати і чоловіки також. До того, ж бренд нещодавно змінив дизайн упаковки, і тепер бальзам виглядає максимально "не по-дівчачі".

Коли я почала ним користуватися, я подумала: "Ну бальзам, як бальзам. Закінчу, і Слава Богу". Але! З часом я помітила, що губи зволожені довже, навіть після того, як він "всмоктується", не хочеться одразу бігти, щоб оновлювати засіб, та і, в принципі, навіть, матові помади, не так "сушать", як зазвичай.

Тож, знаєте, я навіть подумати не могла, що на таке здатна гігієнічна помада за 40 грн.

Бальзам не робить ніякого вау-ефекту, не збільшує губи, не додає кольору, не блищить, абпросто дійсно працює! А це для мене головне.

Дякую за увагу 😘