Викидушки травень–червень

Привіт дівчатка! Я в шоці як у вас збирається багато викидушок за місяць, я стільки не можу зібрати навіть за два🥲

Тож сьогодні ділюсь викидушками за травень та червень🥰

Волосся

✅Ellips Hair Vitamin Heat Protection. Вітаміни для волосся "М'якість сакури" спочатку мені не дуже сподобались, але використавши усі, можу сказати, що вони непогані.

https://club.makeup.com.ua/post/35872/

Моя оцінка 8/10

Тіло

✅Fa Coconut Water. Гель для душу "Кокосова вода" мені дуже сподобався, в нього солоденький аромат, він гарно піниться, але я вже рада, що він закінчився, бо дуже хотіла спробувати інший.

Моя оцінка 9/10

✅Mr.Scrubber Body & Hands Cream. Зволожувальний крем-гель для тіла "Сніданок у Тіффані" мені сподобався, дуже круто, що у нього є дозатор, аромат теж приємний, добре зволожує шкіру, я зазвичай використовувала на ніжки.

Моя оцінка 9/10

Обличчя

✅Garnier Skin Naturals. Міцелярна вода для всіх типів шкіри є моєю улюбленою серед усіх міцелярок

Моя оцінка 10/10

✅Mermade Coco Jambo. Зволожувальний бальзам для губ – найкращий, який я коли-небудь мала, ідеально зволожує губи та швидко загоюються дрібні ранки.

https://club.makeup.com.ua/post/35048/

Моя оцінка 10/10

☑️Q+A Zinc PCA Facial Serum. Сироватка для обличчя якою я дуже довго користувалась і не бачила результату, все ж коли баночка добігала кінця результат став помітним, але все ж не такий як я очікувала.

Моя оцінка 6/10

✅Mermade Geez Im Doing My Best Prozymex HBT & Hygroplex HHG Clarifying & Brightening Mask. Ензимна маска для очищення шкіри обличчя стала моєю улюбленою, після неї шкіра неймовірна.

https://club.makeup.com.ua/post/36393/

Моя оцінка 10/10

❌Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask. З цією маскою я не змогла подружитись бо вона викликала неприємне печіння, зробила висновок, що маю непереносимість компонентів, що входять до складу.

https://club.makeup.com.ua/post/43559/

Моя оцінка 4/10

✅Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера мені дуже сподобалась, вона круто працює з почервоніннями.

https://club.makeup.com.ua/post/41305/

Моя оцінка 10/10

✅Joko Blend Cornflower Glow Hydrojelly Mask. Одна з найулюбленіших масок від Joko Blend, вона не тільки дуже красива, але й дієва.

https://club.makeup.com.ua/post/39197/

Моя оцінка 10/10

✅Альгінатна маска з колагеном і еластином, ефект ліфтингу, взагалі брала цю маску для мами, але сама теж спробувала, мені сподобався результат.

https://club.makeup.com.ua/post/38257/

Моя оцінка 9/10

✅Joko Blend Goji Berry Antioxidan Hydrojelly Mask. Дуже подобається ця масочка, на обличчі виглядає чарівно і дає крутий результат.

https://club.makeup.com.ua/post/37835/

Моя оцінка 10/10

Дякую за увагу❤️

Продукти для цього looks

Маска гідрогелева для обличчя
Всі відгуки (19)
Ензимна маска для очищення шкіри обличчя
Всі відгуки (70)