Валерія Гуренко

Сяюче обличчя завдяки ягодам годжі

Сяюче обличчя завдяки ягодам годжі

Привітики! Нарешті я дочекалась того, щоб спробувати гідрогелеві маски від Joko Blend!

Розпочала знайомство з брендом з альгінатної маски, ось допис про неї: https://club.makeup.com.ua/post/35919/

Завдяки цій масочці я закохалась у Joko Blend і я не можу дочекатись щоб спробувати усі існуючі🥰

Сьогодні поділюсь враженнями від використання гідрогелевої антиоксидантної маски з ягодами годжі. Спойлер: вона неймовірна😻

Обрала саме цю маску тому що вона сподобралась мені візуально і в клубі я бачила її не дуже часто, захотілось протестувати і поділитись з вами враженнями.

Пакуванная таке ж як у інших масочок бренду, я обрала у форматі 20 г для знайомства з засобом.

За попереднім досвідом з альгінатною маскою взяла половину, 10 г, для одного застосування і мені як раз вистачило на усе обличчя (на зону декольте і шию ніколи не наношу маски).

Аромат мені дуже сподобався, спочатку я не розуміла чим саме пахне, але щось таке знайоме, я ніколи не куштувала ягоди годжі тому і не знаю як вони пахнуть😅 але аромат маски був дуже знайомим і коли пройшло 10 хвилин як вона знаходилась на обличчі, я нарешті зрозуміла, мені пахне грейпфрутом, от на 100% ним, таким стиглим та соковитим. Можливо ягоди годжі мають схожий аромат бо інакше я не можу пояснити чому мені пахне саме грейпфрутом.

Аромат сильний, для когось може бути занадто, але мені подобається, дуже приємний і на шкірі відчувається деякий час після того як зняти маску.

За консистенцією маска є порошком світло-рожевого кольору, камера навіть не передає колір так який він є насправді, також є чорні зернини, я думаю що це кісточки від ягід. При розведені водою колір стає яскравішим, але все ще дуже гарним. Я не виміряла скільки саме води я взяла, але в інструкції зазначено, що на 20 грам маски потрібно додати 70 грам води.

Маску потрібно дуже швидко замішувати і наносити бо вона застигає, мені в цьому допоміг новий силіконовий пензлик для масок. Завдяки ньому не залишилось жодних комочків та все ідеально розподілилось по обличчю, а головне дуже швидко. В чашечці, в якій я замішувала маску, нічого не залишилось після нанесення, тому, що пензлик вигинається в різні сторони і збирає засіб з усіх стінок.

Минулого разу коли я робила альгінатну маску з гіалуроновою кислотою, то замішувала і наносила пластиковою лопаткою, було зручно, але порівнюючи з цим пензликом, це небо і земля. Лопатка не збирала усю маску зі стінок, через те, що взагалі не гнеться, тому я дуже задоволена покупкою такого пензлику, він бюджетний, але свої функції виконує ідеально.

Виробник зазначає, що маска сприяє зміцненню і освітленню шкірного покриву; розгладжує дрібні зморшки і тонкі лінії; вирівнює контур шкірного покриву; ягоди годжі захищають епідерміс від стресу й агресивного впливу навколишнього середовища; тонізує і освіжає; запобігає появі перших ознак старіння; освітлює гіперпігментацію; робить шкіру пружною і підтягнутою; очищає і звужує пори; попереджає появу жирного блиску; підтримує оптимальний гідроліпідний баланс та підсилює вироблення колагену і еластину.

Обіцянок багато, подивимось як насправді працює ця масочка і які з зазначених ефектів можна відчути після застосування.

Маска підходить для всіх типів шкіри і для моєї комбінованої з розширеними порами підійшла ідеально.

Попередньо очистивши шкіру я наносила маску силіконовим пензликом про який розповіла детальніше вище. Наносила швиденько, щоб не застигла. Спершу коли я її тільки розвела з водою, мені здалось що не вистачить на усе обличчя і треба було брати усю упаковку 20 грам, але коли приступила до нанесення то мені ідеально вистачило.

З маскою на обличчі я пролежала 25 хвилин і пішла знімати. Так як першою я спробувала альгінатну маску і мені сподобалось, то на цю я також поставила високі очікування і не розчарувалась.

Враження

Із зазначеного виробником я помітила, що шкіра стала світлішою, тон вирівнявся, зʼявилось відчуття зволоження та свіжості, шкіру ніби наситили зсередини, вона стала більш пружною, сяючою і підтягнутою. Після застосування маски жирний блиск не зʼявлявся на обличчі протягом усього дня, хоча я використовувала спф, це для мене було найприємнішим ефектом.

На рахунок звуження пор я не впевнена, можливо зовсім трохи стали меншими, але особливої різниці я не помітила. На почервоніння маска ніяк не подіяла і вони залишились такими, як і були, хоч я і не очікувала великої роботи над ними, так як виробник нічого не зазначає про це.

Загалом я дуже задоволена маскою і хочу повторити її знову (добре що я поділила її на два використання🤭).

З впевненістю можу сказати, що вона вам точно сподобається!

А моя любов з Joko Blend продовжується і наступною я буду тестувати гідрогелеву маску з волошкою🥰

Поділіться своєю улюбленою масочкою від Joko Blend i яку хотіли б спробувати найбільше?❤️