Валерія Гуренко

Ефект ліфтингу з колагеном і еластином

Ефект ліфтингу з колагеном і еластином

Привіт! Я продовжую робити масочки від Joko Blend і сьогодні прийшла черга для тестування альгінатної маски з колагеном і еластином.

Першою спробувала альгінатну маску з гіалуроновою кислотою, яка мені дуже сподобалась, ось допис про неї: https://club.makeup.com.ua/post/35919/

Також дуже сподобалась маска з ягодами годжі, писала про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/37835/

Поговоримо ж про маску з колагеном та еластином. Зазвичай роблю подібні масочки у ранковій рутині для того щоб насолоджуватись результатом протягом усього дня.

Маска знаходиться у такому ж пакетику як і інші, але я помітила, що деякі масочки, які я купила останніми, вже йдуть в пластиковому пакеті, а не в паперовому як раніше, хоча саме ця ще в паперовому.

Всередині пакетика маска має вигляд ледь помітного рожевого порошку, фотографія навіть не може передати цей ніжний колір, але коли розводиш з водою то колір стає більш насиченим та яскравим, але залишається приємним.

Аромат мені дуже сподобався, солоденький квітковий, на шкірі залишається після застосування масочки на довго і мені це подобається.

Взагалі взяла я її для мами, але як не спробувати на собі, тим більше, що усі масочки я ділю на два використання і мені чудово вистачає, по 10 грам, наношу тільки на обличчя. Тому взяла половинку собі, а половинка залишилась для мами.

Маску замішувала і наносила як завжди дуже швидко, щоб встигнути поки вона не застигла, а застигає вона приблизно за 5 хвилин.

Яку кількість води брала для замішування точно сказати не можу, але за інструкцією на 20 г маски потрібно додати 40-50 г води, я завжди додаю на око і виходить супер.

Завдяки клубу дізналась, що під такі масочки можна наносити сироватку для кращого результату і я тепер користуюсь цим лайфхаком і результат мені дійсно подобається ще більш.

Коли маска знаходилась на обличчі жодних неприємних відчуттів не було, але її дія дуже відчутна та приємна. Тримала 20 хвилин і весь цей час лежала.

Після того як її зняла, одразу помітила результат, який мене вразив, буквально за 20 хвилин шкіра підтягнулась і стала дуже приємною на дотик, ніби ляльковою, дрібні зморшки (так-так, вони у мене вже є🥲) розгладились і стали зовсім непомітними.

Ефект ліфтингу у цій масочці працює на відмінно, результат дуже помітний, як у дзеркалі, так і по відчуттях.

Як і після інших масочок від Joko Blend, шкіра стала дуже зволоженою і залишалась такою на увесь день.

Щиро раджу цю маску тим, кому не вистачає пружності шкіри і хочеться відчути її більш підтягнутою, позбутись дрібних зморшок та просто гарно зволожити.

Наступною буду тестувати маску з волошкою, хоча в минулому дописі я казала так само🙈 але ніяк до неї не дійдуть руки, хоча вже не терпиться спробувати через величезну кількість задоволених дівчат в клубі.

Дякую, що дочитали❤️ і за рекомендації таких чудових масочок, я тепер не можу зупинитися пробувати кожен раз різні 🤣