Iryna Koval

Balmain Hair Couture Silk Perfume

Balmain Hair Couture Silk Perfume
Balmain Hair Couture Silk Perfume

Привіт, красуні:)

Хочу розповісти вам про своє враження від продукту Balmain Hair Couture Silk Perfume. Я дуже люблю тестувати різні засоби для догляду за волоссям, і особливо цікаві продукти відомих брендів, тому не могла втриматися і не спробувати щось від Balmain.

Що мені особливо сподобалося - це те, що спрей не залишає жирної або важкої плівки. Він швидко вбирається і не обтяжує навіть моє тонке волосся.

Я також відчула помітну різницю на своєму волоссі після декількох застосувань. Вони стали м'якішими, гладкими і на так плутаються. Це особливо корисно для мене, оскільки моє волосся швидко втрачає вологу і стає сухим і ламким. Silk допомагає зберегти вологу і захистити волосся від пошкоджень. В складі є багато олій, які додають щей дуже гарного блиску.

Стосовно запаху, він просто неймовірний. Ненав'язливий, легкий, дуже приємний, не різкий. Особисто для мене це великий плюс, подобається коли волосся має приємний аромат, але такий, щоб не перебивав парфум на тілі.

Упаковка Balmain Hair Couture Silk Perfume лаконіча та має простий дизайн, але від такого бренду хотілося б чогось більшого, не просто пластикову баночку з паперовою наліпкою)

Зручний розпилювач дозволяє точно дозувати потрібну кількість продукту, що дозволяє економити його і розподіляти рівномірно по волоссю.

Загалом, мені сподобався Balmain Hair Couture Silk Perfume. Він забезпечує м'якість, блиск і здоровий вигляд моєму волоссю, а також має чудовий запах.