Ксенія 💫

Ексфоліація від Dermalogica. На що можна розраховувати після використання

Ексфоліація від Dermalogica. На що можна розраховувати після використання

Вітаю!темою відлущення шкіри я цікавлюсь постійно. Але відлущення для себе я обираю делікатне, так би мовити: для мене помалу, але частіше та постійно це краще, аніж - "атомна бомба" раз на місяць.

Зараз майже кожен бренд випускає ензимні пудри, на будь-який гаманець. Тому сьогодні про ексфоліацію у вигляді саме ензимів.

На разі я обрала щоденний мікрофоліант для обличчя Daily Microfoliant від Dermalogica.

Тип шкіри: будь-який.

На що спрямований засіб: пори, нерівна тьмяна поверхня шкіри, прищі, акне,вікові зміни.

НЕ тестується на тваринах, має сертифікацію Vegan, НЕ має штучних барвників, парабенів та мінеральних олій.

В мене міні версія і саме правильне рішення. Бо об'єму в 13 грамів (повний розмір 74 гр) вам вистачить на півроку як мінімум. Плюс баночка невеличка, місця займає мало... а у нас, дівчат, же тих баночок ще купамала🙈, тому бережемо місце для інших банок😆

відволіклась...

Про що і для кого Daily Microfoliant.

М'який ексфоліант для обличчя Daily Microfoliant відлущує мертві клітини та розгладжує шкіру, надаючи природного сяйва. Унікальна формула на основі рисової пудри активується при контакті з водою.

При регулярному використанні вирівнює текстуру, тон шкіри та очищає закупорки. Запобігає появі ознак старіння.

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Sodium Cocoyl Isethionate, Colloidal Oatmeal, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrogenated Coconut Acid, Allantoin, Papain, Salicylic Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, PCA, Populus Tremuloides Bark Extract, Cyclodextrin, Sodium Isethionate, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Copolymer, Maltodextrin, Melaleuca, Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Sodium Dehydroacetate, Hydrolyzed Corn Starch Hydroxyethyl Ether, Water/Aqua/Eau, Limonene, Citric Acid.

Згодна, склад просто чудовий!

Тут і папаїн, який природним чином очищає пори та освітлює трохи шкіру.

І саліцилова кислота, і рисові #ензими, що в комплексі дає відлущування мертвих клітин.

І багато всього делікатного, що підійде найвибагливішій шкірі для ексфоліації.

Щоденний Daily Microfoliant представляє собою білий порошок, але я б не назвала його консистенцію схожу на борошно. Ні. Він має малюсінькі гранулки,які при додаванні води "розмилюються" та перетворюється на пінку, і цим ми вмиваємо / очищуємо обличчя. Пінки значно більше насправді, сам собі фотограф та така і пінка 🙈

Ці гранули не травмують шкіру.

Немає ніякого аромату чи віддушок у засобу , просто респект за це 👍

Якщо розглядати різні етапи як можна змінити шкіру, покращити її якість максимально швидко, то для мене це буде очищення насамперед і активи. Ось без цих "складників" я дійсно не уявляю гарної шкіри. Ензимна пудра вам в цьому найперший помічник, бо це м'яка дія і швидкий результат на обличчі (миттєвий). Шкіра сяюча, рівна та гладка, як на дотик, так і в реальності.

Тим паче, що ензими можна використовувати навіть підліткам з куперозом та чутливій шкірі.

В мене шкіра нормальна, вікова. Без висипань, але вже є вікові зміни. Поверхня шкіри вже не така гладенька, тому раз на тиждень в мене зранку ця #ензимнапудра. Мені достатньо його використовувати саме раз на тиждень, бо є і інші класні засоби як ця маска

https://club.makeup.com.ua/post/6510/ або ж ця

https://club.makeup.com.ua/looks/6169/.

Що можу сказати у висновку. Засіб працює, шкіра краще виглядає, але це в моменті мовби так... Якщо ви робите ексфоліацію на постійній основі, ефект буде і він буде пролонгований; якщо раз на місяць - толку 0.

Сяйва, як заявляє виробник, на своїй шкірі я не бачу, воно відсутнє. Пори трошки стягнуті, але краще від сплеш-маски все-таки. Трошки є відчуття стянутості після, хочеться нанести поживне щось, що я і роблю (насичена маска в поміч, в мене з медом (на фото https://club.makeup.com.ua/post/7722/

Шкірі, що має висипання, так.. є сенс використовувати частіше і результат я впевнена буде більш виразним і помітним.

Оцінюю продукт все ж таки на "4", на мою думку він не дотягує до відмінника. Але варто спробувати однозначно.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨