Nata_Po

Мій п'ятирічний досвід користування тінями для повік Maybelline color tattoo

Мій п'ятирічний досвід користування тінями для повік Maybelline color tattoo

З цими тінями я познайомилась років 5 назад, а може трошки більше, коли власне я і почала цікавитись тінями загалом, а вони згадувались ледь не при кожному огляді косметики, тому не звернути своєї уваги, я звісно не могла.

Мій п'ятирічний досвід користування тінями для повік Maybelline color tattoo

У мене на сьогодніщній день в колекції 6 відтінків, з яких два я вже задублювала на випадок, ящко вони зникнуть.

Отож, в загальному про тіні: ті, що в мене - всі гарної пігментації,
приємного нанесення та стійкі (але я наношу всі на базу, про яку писала тут https://club.makeup.com.ua/post/9990/ ). Проте, я читала, що деякі відтінки більш сухі, можуть нерівномірно наноситись, але мені щастило.

Але, як бачите, в нижьому рядіє кілька тіней, які підсохли та дали тріщинки. Це матові і я їх купувала першими доволі давно.

Перше фото зробила з надписами відтінків, щоб ви могли орієнтуватись на подальших.

Для розуміння опишу трошки кожен відтінок

  • Socialite - шимерні тіні з рожевим переливом. Комфортні в носінні, легкої маслянисто-кремової текстури, набираються добре. Полюбляю їх наносити на всю повіку. Останній відтінок, який я придбала тижні два назад.
  • On&on bronze - назва говорить сама за себе. Бронзово-цеглянисто-коричневий відтінок, шимерний. Аналогічний по своїй формулі до попереднього. Також наношу на всю рухому повіку. (Маю його дубль, на всяк)
  • Front runner - доволі світлий відтінок, мені скоріше сатиново-металевий, бо я не візуалізую там окремі блискітки. Він трошки більш сухий і періодично можуть бути невеличкі нюансики в нанесенні, а саме, може наноситись не зовсім рівномірно, давати комочки. Але мені відтінок дуже подобається за свою універсальність. Я ним дужее гарно висвітлюю рухому повіку, коли хочу більш світлий мейк, аніж з двома попередніми відтінками, а також його можна використовувати як хайлайтер, що я періодично з успіхом роблю.
  • Creme de rose - дуже давній мій відтінок, який я успішно використовувала замість бази, але більше в холодну пору року і тоді все було супер. Він і вирівнював повіку, давав легеньку рожевинку і тіні на ньому гарно тушувались. Зараз ним практично не користуюсь, бо маю базу)
  • Dusk doll - також порівняно свіжий відтінок. Він матово-сатиновий, але має поодинокі дрібнесенькі блискітки. Його я використовую в складку. Чудово тушується та гарно виглядає. Він має теплинку. (маю дубль)
  • Permanent taupe - це бестселлер цієї лінійки, але мені не зайшов. Це холодний сірувато-бузковато-коричневий відтінок. Для складки він мені сірить і не додає краси, тому я його певний час наносила на брівки, де мала якість прогалини, тут він непогано впорується з завданням, але якщо зафарбовувати всю брову - не підійде. Для стрілок він засвітлий. Тому, в силу неактивного користування відтінок лежить і по трошки підсихає. Хоча багато хто його розхвалює і є за що. Просто мені відтінок не підійшов, а це вельми індивідуально.

Далі буде багато фото під різними кутами, щоб передати відтінки)

А це фото під лампою для порівняння

І мій сьогоднішній макіяж з Front runner на всю повіку. Фото на жаль не передає, вживу він більш насичено виглядає, тоді як на фото більш прозоро. І, щоб ви розуміли, тут макіяжу десь 8 годин і все на місці, нікуди не збилось.

Якщо цікаво, я тут ще використовувала матові тіні з палетки GlamBee лоя затемнення складки, коричнева туш бренду, який не вийшов з РФ і який частково і є рос, тому не згадуватиму (але туш - бестселлер, тож ви здогадаєтесь), хайлайтер від Lamel та гелева коричнева підводка з Алі, якою я вже користуюсь років 10 і дуже задоволена, а також фіксуюче мило для брів від Essense.