Євгенія 👩

Це фіаско 😔

Це фіаско 😔

Всім привіт ✌

Я ще та сорока, якщо бачу яскравий флакончик із смачною назвою, то мені терміново треба його купити). Так було і з флакончиками від Bilou, ну такі вони яскраві та привабливі, що я не змогла пройти повз. До того ж, відгуки на Bilou були дуже хороші, тому я одразу купила 3 продукта:

  • Гель для душу с ароматом солодкої полуниці "Sweet Strawberry".
  • Пінка для душу з ароматом квітів та яблук "You Rock"
  • Лосьйон-пінка для тіла з ароматом сливи "Plummy Kisses"

Ділюсь враженнями 👇

Гель представлений у м'якій тубі із пластику. Кришка відкидається, флакон закриває міцно, сама по собі не відкривається. Дозатор не забивається.

Об'єм: 200 мл. Витрата в міру економічна

Консистенція гелю рідка, він має властивість розтікатися. На дотик вона злегка в'язка і липкувата, але дуже гарно переливається).

Аромат насичений, прямо нудотний, чітко відчувається запах хімічної полуниці. Благо, що на шкірі запах залишається не таким яскравим і практично одразу вивітрюється.

Гель дає дуже слабку пінку, я б навіть сказала, що вона практично непомітна. Це скоріше не гель, а рідке мило.

Він добре вимивається водою, але залишає на шкірі відчуття силікону, не дуже приємне. Проте, він не сушить і не стягує шкіру.

Після використання гелю я не маю відчуття чистоти, ніби просто помила шкіру водою.

Забігаючи наперед скажу, що гель найкращий із цієї трійці).

Пінка для душу – це було щось новеньке та цікаве для мене.

Вона представлена в яскравому, досить важкому аерозольному флаконі. Кришка знімається, проте до флакона прилягає не щільно і постійно злітає.

Дозатор-помпа, як у пінках для гоління. Кнопка натискається м'яко, не заїдає. Дозатор не забивається і не плюється, економічно виділяє необхідну кількість продукту.

Об'єм: 200 мл. Витрата не дуже економічна.

За консистенцією це легка, невагома пінка, чимось схожа на піну для гоління, але вона не така щільна. При зіткненні зі шкірою починає танути та перетворюється на текстуру, яка схожа на крем.

Аромат у флаконі здається приємним, солодкуватим із яскравою яблучною кислинкою, але при нанесенні на шкіру та контакті з водою запах стає жахливим. Пінка дає їдкий солодкий запах дешевого лаку для волосся, в який додали дуже багато кислого лимона.

У використанні я теж не сильно зрозуміла цю пінку, вона ніби приємно ковзає по шкірі, але не дає ніякої мильності. За відчуттями ніби ти миєшся кремовою піною для гоління. Вона зовсім не очищає шкіру, навіть мінімально – не змиває слідів дезодоранту.

Найнеприємніше – після її використання у мене по всьому тілу з'явилися підшкірники.

Якщо до плюсів, то пінка добре пом'якшує шкіру та не сушить її.

Звичайно, що цю пінку я більше не використовую, але викидати шкода, тому я мию з нею взуття. Для цих цілей підходить чудово).

Ще одна пінка у яскравому аерозольному флакончику. Має такий же дозатор, як і попередня, і також з неї злітає ковпачок.

Об'єм: 150 мл, витрата не економічна.

По текстурі це така ж пінка як і попередня, тільки вона трохи вологіша на дотик і при зіткненні зі шкірою перетворюється на липку водичку.

Аромат ягідний, але знову ж таки дуже нудотний і хімічний, чітко відчувається аромат не сливи, а ожини.

Лосьйон для тіла зовсім не ковзає по шкірі, тому що не встиг ти його нанести, як текстура вже ввібралася. Власне, це і збільшує його витрату в кілька разів.

Відчуття від використання лосьйону неприємні, він має зволожувати шкіру, але на ділі стягує і сушить її. До того ж, лосьйон залишає неприємну липкість та створює відчуття того, що шкіра задихається.

Я зовсім не зрозуміла сенсу всіх цих продуктів, а ще більше мене дивують гарні відгуки, адже за фактом усі 3 продукти – пустушки. Однозначно не раджу - це прям дуже погано.