Чорна Юлія ❤

Домашній косметолог )

Домашній косметолог )

Маю зізнатися, на свій сором за свої 35 рочків жодного разу не була у косметолога. Ніколи не вважала, що "то не потрібно", але завжди були якісь "не" . Нема грошей (чудові студенсьткі роки та початок трудової діяльності), критично нема часу (початок власного бізнесу), нема спеціалістів поряд з "прямими руками та вищою медичною освітою" (як маркетолог тісно співпрацювала з бьюті сферою і "надивилась" так, що хотілось тікати світ заочі). Благо, косметична індустрія крокує вперед і домашній догляд це вже давно не орігки ) Хочу поділитися одним зі домашніх ритуалів краси.

Процедуру ультазвукового очищення роблю десь 1 раз на місяць. Як правило у вечері, бо наношу кислотні продукти.

1. Перш за все, вмиваюсь лярошевською умивачкою + Масажер для вмивання та очищення шкіри (прям тащусь від цієї штуки, дуже приємна штука)

2. Наношу на обличчя гель для обличчя холодного гідрування, під звичайну харчову плівку.. Пробувала просто розпарювати обличчя паром - "не те пальто"

3 Хвилин через 10 починаю процедуру. Знімаю плівку з 1-ї ділянки шкіри (не знімаю одразу плівку та гель з усього обличчя) протираю спонжем зайвий гель, змочую звичайною водою та починаю обробляти з помірним нажимом, апаратом для ультразвукового чищення шкіри, по массажним лініям. Тут головне знайти баланс , щоб і очистити і не наробити собі синців. І так доки не оброблю все обличчя.

4. Після очищення, ще раз вмиваюсь водою, та наношу обрані на цей день засоби (склад набору варіативний) У день коли робила фото для завершення процедури обрала:

- тонік із равликом,

- кислотну сиворотку Lirene ,

- крем із равликом під очі,

- та натуральний Swederm крем для обличчя

Часто, ще до процессу додаю одну з тканинних масок з алоє або равликом.

За результатами маю :

- добре очіщену шкіру (набагато краще ніж просто при вмиванні )

- помітний ліфтинг ефект. Саме завдяки цьому пункту, я надаю перевагу апарату перед очищенням за допомогою інших методів.

Сподіваюсь мій досвід буде для вас корисним! Усім добра та гарного настрою !