Anna_feerie

Bodyboom Faceboom - натуральний ВВ-крем з сатиновим фінішем та відтінками для білосніжок))

Bodyboom Faceboom - натуральний ВВ-крем з сатиновим фінішем та відтінками для білосніжок))

Якщо ви не любите відчуття щільного тонального крему на обличчі, страждаєте від того, що тон підкреслює сухість або западає в пори - я знаю, що вас врятує!)

Не будемо зупинятися на попередній підготовці шкіри, адже завдяки Клубу ми всі обзавелися ензимами, кислотами та дієвими зволожуючими продуктами 😉. Але знайти свій тональний це все ще задача з зірочкою.

Bodyboom Faceboom - натуральний ВВ-крем з сатиновим фінішем та відтінками для білосніжок))

Склад у засобу чудовий: немає силіконів, тальку та спирту, натомість присутні олії, міка, сквалан та гліцерин. Віддушки особисто я не відчуваю, тож з цим також проблем не виникне🤗.

Тепер про відтінки: в лінійці їх 3, в мене найсвітліший - номер 1. ВВ-крем достатньо світлий, після нанесення легко розподіляється (я наношу пальцями) та гарно підлаштовується під тон шкіри.

Вважаю його чудовим як для натурального продукту, адже зараз через стрес моя шкіра не в найкращому стані, є постакне, почервоніння та нерівний тон в цілому. Крем чудово його вирівняв, замаскував проблемні зони і навіть спрацював у якості консилера під очі.

Єдиний нюанс - оскільки BodyBoom Faceboom BB-cream зволожуючий, то він не матує шкіру і через декілька годин мені хочеться трошки прибрати зайвий блиск матувальною серветкою. Володаркам жирної шкіри це може не сподобатися, а ось суха/нормальна/комбінована будуть в захваті 😍. Якщо ж потрібен тональний крем, що до вечора не потребує корекції - ось він: https://club.makeup.com.ua/post/8857/.

Також нова туба при купівлі виглядала неповною і якоюсь дуже легенькою (на це скаржилися і інші дівчата в коментарях), не знаю, в чому причина, можливо це виробничі особливості або брак, але закінчився ВВ-крем доволі швидко.

У всьому іншому це просто ідеальний продукт, якому я сміливо можу поставити 10/10 ( за пакування 4/10 через причини, описані вище).