Ще один рятівник для шкіри 🤍
Ділюсь особистим досвідом користування The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1%.
Це вже не перша моя сироватка з ніацинамідом. Попередні були від Sane і я була задоволена, та вирішила піти дальше і спробувати інші бренди. І звісно, по стандарту обрала The Ordinary. Доволі гарні відгуки та хороша ціна) Ну і не боялась сильно прогадати, тому що ніацинамід мені вроді вже підходив і не є агресивним засобом.
У мене менша баночка, на 30ml, міцна, матове покриття. Є піпетка, відкривати мені трішки важко. Сам колір прозоро-білий, консистенція рідка, але не водичка, більш в'язка. Аромат різкуватий, та не залишається на обличчі.
Перший тиждень використання трішки пекло шкіру після нанесення, та я читала, що це нормально. Потім стабілізувалось, тепер може пекти лише чуть-чуть на пошкоджених ділянках. Вбирається у шкіру обличчя добре, я розумію, що потрібен час, щоб максимально ввібралась сироватка, та зранку я його не маю і закриваю зразу кремом чи spf. Та на вихідних є більше часу, то спочатку на обличчі ефект ніби плівки, та потім вбирається у шкіру.
Ефект дуже крутий, відчувається серборегулююча дія і бачу це. Менше висипів, а прищики звикають швидко, інколи просто точково наношу і теж допомагає. Пори також чисті. На шкірі немає жирного блиску, вона гладенька і свіжа.
Для мене цей засіб просто маст-хев у догляді.
P.s. Додам, що потрібно не перестаратись із частотою нанесення, адже може пересушити.
Коментарі (0)