Pilirina 💛💙

Борітеся та поборете! А що там у вас з чорними цятками?

Борітеся та поборете! А що там у вас з чорними цятками?
Борітеся та поборете! А що там у вас з чорними цятками?
Борітеся та поборете! А що там у вас з чорними цятками?
Борітеся та поборете! А що там у вас з чорними цятками?

Взагалі, ставлюся до скрабів, пілінгів і паст із мас-маркету досить скептично - вони ранять шкіру. Але цей потрапив до рук більше року тому, випадково. Окільки, тоді, на початку війни, було тяжкувато знайти щось взагалі на поличках магазину чи то в неті. І це вже мій другий екземпляр, який придбала сьогодні, по дорозі на дитяий майданчик. Так що можу його оцінити по повній, бо з чорними цятками та розширеними порами воюю протягом усього життя і весь час думаю, що з ними можна зробити.

Склад:

Aqua (Water), Kaolin, Magnesium Aluminum Silicate, Silica, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Perlite, Xanthan Gum, Cannabis Sativa Seed Oil, Zinc PCA, Alumina, Montmorillonite, Illite, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, CI 17200.

Склад цілком приємний, без парабенів та силіконів, без SLS та парафінової олії.

У корінця надруковано дату виготовлення та термін придатності. Добре, що це 2022 рік, бо не одразу зрозуміла чому поляки зробили напис на тюбику на рашистській мові. Продукт був виготовлений до війни. До речі, після відкриття пасту необхідно використати за за 6 місяців.

Про продукт:

Форма - скраб, гоммаж з абразивними частинками. Виявляється, це мінерал -корунд, який вважається найтвердіший після алмазу. Але, не дивлячись на це, частинки дрібні, на шкірі відчуваються, але не дряпають іі. Краще б був алмаз, звісно.

Аромат - глиняний, відчувається цинк.

Колір - рожевий, як свика Пеппа.

Масажувати пасту необхідно акуратними круговими рухами. Я більше уваги приділяю Т-зоні та підборідді, де в мене багато чорних крапок, а також тим місцям, де є лущення після кислот.

При масажуванні по шкірі пробігає невеликий холодок, але триває це почуття не довго, тому що скраб досить швидко починає підсихати на шкірі. Змивається легко.

Шкіра після процесу пілінгу оксамитова, ніжна, м'яка. Хочеться іі гладити, хоча, ясна річ, що робити цього не можна.

Здивувало, що піддалися навіть деякі дуже глибокі і широкі пори, які зазвичай я видаляю механічним шляхом чи сильними професійними кислотами.

Паста чудово підійде для жирної та комбі шкіри, але тільки у випадку, якщо на ній немає запальних елементів! Застосовувати подібні засоби при великій кількості акне категорично протипоказано, оскільки занести інфекцію можна дуже просто. Та і "переборщити" з ним все-таки не варто - засіб з масу все ж агресивний і може трохи роздерти шкіру.

Враження та результати:

✅ паста не завдає дискомфорту, не дряпає шкіру та не викликає подразнень

✅ на день матує шкіру

✅ вирівнює тон шкіри

✅ звужує пори та візуально підчищає пори

✅ дбайливо відлущує шкіру

✅ шкіра бархатиста навпомацки

✅ підсушує запалення

Доглядаючі властивості пасти посередні. З урахуванням наявності частинок, що скрабують, ясно, що засіб спрямований на очищення шкіри.

А ще приємно, що засіб не тестується на тваринах. Рекомендую спробувати своім побратимам, що, як і я, воюють із чорними цятками! Ціна зараз на нього казкова!