Оліч

Byredo Gypsy Water

Byredo Gypsy Water

Це один з моїх фаворитів. Хоча коли я замовляла його, очікування у мене були зовсім інші. У нотах ми окрім іншого бачимо ялівець, соснові голки, ладан, перець, тож я очікувала щось пряне, димне, цікаве, аромат свіжого лісу, диму від сигарет і трубок, цитрусових, і трохи солодкого від ванілі. Циганський табір в лісі, з піснями, багаттям і яскравим вбранням.

Отримала я аромат лимонних вафель 😂 Але який натуральний! Можливо десь віддалено можна почути димність, але мінімальну. Наскільки я знаю, цей аромат люди чують трохи по різному, тож може комусь буде більше лісу і хвої. Комусь це аромат джин-тоніка.

Хоч це і не те, чого я чекала, лимонні вафлі я люблю) І він дуже делікатний, його можна носити в тепло і спеку, він не задушливий, а ще як на мене це дуже благородний аромат лимонних десертів, наприклад Lira від Casamorati мені подобається набагато менше, хоч це теж лимонні десерти. В Лірі для мене звичайні лимонні льодяники з цукром, а в Gypsy Water дорогий лимонний чизкейк в красивому ресторані.

Достойної заміни для себе не знайшла, хоча як на мене стійкість не дуже, як для його ціни. Тому вагаюсь)

Byredo Gypsy Water
Byredo Gypsy Water
22 травня, 2023
Оліч
22 травня, 2023