Оліч

Byredo Gypsy Water

Byredo Gypsy Water

Це один з моїх фаворитів. Хоча коли я замовляла його, очікування у мене були зовсім інші. У нотах ми окрім іншого бачимо ялівець, соснові голки, ладан, перець, тож я очікувала щось пряне, димне, цікаве, аромат свіжого лісу, диму від сигарет і трубок, цитрусових, і трохи солодкого від ванілі. Циганський табір в лісі, з піснями, багаттям і яскравим вбранням.

Отримала я аромат лимонних вафель 😂 Але який натуральний! Можливо десь віддалено можна почути димність, але мінімальну. Наскільки я знаю, цей аромат люди чують трохи по різному, тож може комусь буде більше лісу і хвої. Комусь це аромат джин-тоніка.

Хоч це і не те, чого я чекала, лимонні вафлі я люблю) І він дуже делікатний, його можна носити в тепло і спеку, він не задушливий, а ще як на мене це дуже благородний аромат лимонних десертів, наприклад Lira від Casamorati мені подобається набагато менше, хоч це теж лимонні десерти. В Лірі для мене звичайні лимонні льодяники з цукром, а в Gypsy Water дорогий лимонний чизкейк в красивому ресторані.

Достойної заміни для себе не знайшла, хоча як на мене стійкість не дуже, як для його ціни. Тому вагаюсь)

Byredo Gypsy Water
Byredo Gypsy Water