Олена В

Nivea енергія молодості. Нічний крем 35+

Nivea енергія молодості. Нічний крем 35+
Nivea енергія молодості. Нічний крем 35+

Що мені подобається особливо в цьому кремі: консистенція дуже приємна, легка,тане на обличчі. Поглинається крем дуже швидко, липкості немає. Не скатується,скільки б не нанесла (іноді наношу багато). Шкіра моя його дуже швидко поглинає. Не стягує,немає алергії та дискомфорту.

Запах трохи кислуватий, схожий на всі інші нівеї,нічого особливого. Але він не пахне після нанесення, бо коли пахне нічний крем ,то це може дратувати вночі.

Живильний ефект присутній. Щодо розгладження зморшок-то це смішно,особисто я цього не очікую))). Але зранку дійсно шкіра виглядає свіжою і це не може не радувати! Коли почала користуватися ним на ніч,то помітила,що зранку заломи на щоках менші або майже немає (хоча зараз маскою для сна не користуюсь). Отже,це таки заслуга крему!

Для всіх типів шкіри. У мене нормальна,взимку може трохи сухуватою стає. Але що влітку,що взимку він добре діє,в ньому комфортно.

Дизайн простенький,синенька баночка. Все лаконічно,нічого зайвого.

Склад:Aqua, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cyclomethicone, Dimethiconol, Acrylates / C10 -30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Citronellol, Benzyl Alcohol, BHT, Parfum

Чесно,я не сильна в цій інфі і ніколи не гуглю такі речі як склад. Натуральним його не назвеш,але...жодну нівею такою не являється.

Але пишуть,що формула збагачена олією виноградних кісточок, пантенолом та вітаміном Е і це +.

Що ще я помітила: якось спробувала ензимну пудру. Взагалі таким не користувалась раніше. І у мене після користування нею так горіло лице. Візуально все добре,але всередині жар,печія,дискомфорт. Я почала наносити денний крем...нічого,не краще. Змила. І нанесла цей крем. Швидко печія і дискомфорт пішли. Мабуть пантенол у складі дійсно є і діє.

Висновок: досить непоганий,легенький і недорогий крем. Для нормальної шкіри хороший,для жирної-можливо теж,бо дуже легкий. Для дуже сухої може не вистачити зволоження,але треба пробувати. Бо все ну ДУЖЕ індивідуально!

Nivea енергія молодості. Нічний крем 35+
Nivea енергія молодості. Нічний крем 35+