Hrystja_

Пробні зразки люкс класу

Пробні зразки люкс класу

Спочатку сироватка Collistar.

Тут варто віддати належне гарному дизайну👌. І все...Вона має важку текстуру, по щільності як крем. Особисто я звикла, що сироватка має бути легенька і зволожувальна. Вона більше поживна. Для сироватки заважка. Ціна зовсім не бюджетна, на мою думку навіть сильно завищена. Мені вистачило на 3 рази. Ефекту вав не помітила, більше того...взагалі ефекту не було. Точно таке собі б не купувала, бо є дійсно класні бюджетні сироватки, в яких зразу помітний результат.

Пробні зразки люкс класу

Захотілось мені спробувати якийсь не дуже бюджетний крем під очі. Знайшла тут такий зразок...якраз була акція, брала за 12 грн.

Сам крем має дуже класний колір... ніби перлина...біло- рожевий перелив. Запах якийсь своєрідний, але його практично не чути. Цього пробника мені хватило на 10 днів/2 рази на день.

І він реально класний, я хочу купити повномірку. Звичайно, зморшки він не розгладить...але синці і набряклості в мене зникли. Потім розібрала склад: там жодної хімії, все натуральні компоненти. Одним словом, крем зайшов дуже.

Я так і не зрозуміла, для чого це... тонуючий крем. Він нічого не затоновує, не вирівнює, не перекриває. Він спочатку білий, потім різко змінює колір на темний. Мені нагадує автозагар. Лице блистить, як млинець. Він хіба для ілеальноЇ шкіри...але тут питання: навіщо ідеальній шкірі це? Це той випадок, коли краще без, ніж з. І чесно, не розумію: чому така ціна, і навіщо це в макіяжі🫣