Sioris YOU ARE MY SHINING SUNSCREEN
Крем для обличчя Сонцезахисний SPF35 PA+++ 30 мл
Я скажу правду - я в санскрінах повний нуль. Я не розумію що там повинно бути і які вони бувають. Це для мене вища математика, тому цей відгук лише про мої відчуття, про спостереження та те як моя шкіра реагиє на цей самий продукт. Якщо ж хтось користувався саме цим продуктом - було б цікаво послухати. Може навчите мене чомусь новенькому)))
Трохи про мою шкіру: чутлива до сонця, появляються пігментні плями та алергія на сонце для мене не пустий діагноз. Авжеж, я не вилажу зі свого склепа вдень, але інколи треба.Хоча моя шкіра потребує санскріни - я не сильно їх полюбляю. Банально - від мас маркету до люксу, все викликає в мене прищі або закриті камедони. Я оберу опіки та веснянки, а ніж прищі, які я місяцями не можу прибрати. Але інші пагубні впливи не дають мені спокою, тому я почала шукати свій крем.
Отже, цей засіб опинився у мене випадково - його подарувала мені мама. В мене всі в сім'ї знають, що новим тюбикам я радію як мала дитина. Він має лаконічний світлий( бо він насправді сірий) дизайн в минімалістичному стилі. Мені особливо подобається цей тоненький шрифт)))
В тубі - 30мл. Має дуже зручний дозатор, завдяки чому можно добре дозувати продукт. Він доволі густий, тому не витікає з флакона.
Дизайн 5/5.
Про сам крем та мої відчуття після нього
ВІн має густу, білу консинстенцію. Перші відчуття : запах соди. Я навіть передивилась, чи не очищуючий засіб. Але ні, санскрін . На перших "нотах" він відшибає содою, а потім з'являється аромат наче аскорбінки чи якихось фруктів. Незвично, але хоча сода не найкращий аромат - для мене це терпимо.
Але що мене здивувало більше - якісь дряпаючі частинки. Вони навіть зовні на соду або пісок схожі. Але уявіть, вони пропадають, коли я розтираю крем. В мене є теорія, що це віск, але хто його знає що це.
Треба зазначити що алергії не викликає.
На шкірі - він біленький, наче азіатські крема для відбілювання. У складки не забивається, відчуття наче вирівнює якось тон шкіри та робить її матовою. Наношу тоненьким слоєм, липкості нема і на відмінно від багатьох санскрінів - я не відчуваю його на шкірі.
Перший раз коли нанесла забагато - виглядало наче була з тоном. На ньому гарно сидить BB крем, а аткож інші продукти. Тримаються весь день і навіть не думають скататися чи забитися .
Шкіра після нього гладенька і м'яка.
Поки - реакція шкіри доволі позитивна. Змиваю або гідрогелем, гідрофільною олійкою чи міцелярним мусом або гелем. Отдже ступінь очищення в мене для цього засобу, як і для декоративки.
Використовую тиждень. Поки подобається, навіть звикла до дивного аромату.
Коментарі (0)