M O N D ✨️

Виведення токсинів перевіреним способом

Виведення токсинів перевіреним способом

Детокс пластир для ніг існує різних видів. Я замовляю їх у Китаї, проте можна знайти і в Україні. Сутність і використання однакові.

Завдання потчів полягає в детоксикації організму, використовуючи «сухий компрес» із повністю натуральних та чистих інгредієнтів до точок на стопі.

Я не підтримую позицію, що подібний продукт - лише маркетинговий хід і насправді ніякого очищення не відбувається, а людина лише почувається краще за допомогою самонавіювання.

Вже не вперше купую патчі різних китайських виробників та відчуваю позитивні зміни після курсу використання.

Властивості патчів:

◘ Усунення небажаних токсинів

◘ Збільшити енергію

◘ Зниження болю, головний біль та втома

◘ Антистрес

◘ Поліпшення метаболізму

◘ Поліпшення циркуляції крові

◘ Сприяє втраті ваги

Патчі потрібно наклеїти на стопу перед сном. Вранці зняти. Мішечок повинен забарвитися чорними виділеннями (кажуть, чим темніше - тим більше токсинів виводиться). Курс таких патчів складає 5-10 днів.

Деякі виробники рекомендують використовувати патчі до 14 днів. Цей спосіб нешкідливий і не має побічних ефектів, на відміну від багатьох аптечних ліків.

Самопочуття покращилося. Так як такі патчі використовую вже давно, можу повною мірою оцінити і їх індивідуальну ефективність і роботу в комплексі з іншими засобами для очищення організму від шлаків і токсинів. Також патчі допомагають поліпшити сон: швидше засинати, спати без пробуджень і відчувати бадьорість на ранок. Навіть критичні дні після їх використання менш болючі. Звісно, все індивідуально.

Корисна річ азіатської медицини без "підводного каміння". Точно не завадять в аптечці кожної людини.

Виведення токсинів перевіреним способом
Виведення токсинів перевіреним способом
Виведення токсинів перевіреним способом