falafelka01

Могуча кучка доглядових засобів від La Roshe-Posay

Могуча кучка доглядових засобів від La Roshe-Posay

Підлітковий період нагородив мене проблемною шкірою і косметика La Roshe була першою, яка дійсно призначена для цієї нерівної боротьби з природою. Потім виробника радили мені різні дерматологи, не знаю на чому заснована їх любов до ля рош, але дещо з засобів справді працює.

P.S. Шкіра в мене була сильно проблемна (абсолютна класика підліткового періоду з прищами, жирною Т-зоною), але зовсім не чутлива. Подразнення і реакцію може викликати хіба китайська маска за три гривні і то не факт.

Назва повністю відображає кому він підійде. Якщо ваша шкіра схильна до сухості, або комбінована та не надто жирна, проходьте повз. Гель економно використовується, невелика кількість вспінюється в долонях і цього вистачає для всього обличчя та навіть більше. Зауважу, що для зими при комбінованому типі він може бути занадто агресивним, але для літа це дуже хороший засіб, щоб відчути чистоту обличчя.

На відміну від попереднього гелю який я обрала сама, цей був рекомендований дерматологом. Набагато м'якший за гель-мус, використовується помітно швидше (рідкий за текстурою). Не знаю наскільки він очищує, але проблем точно не викликає. Це десь на 4/5, оскільки ніяких особливих емоцій і вражень в мене від нього немає і аналогічні засоби не рідкість.

Дійсно дієвий засіб для боротьби з висипами, невелику кількість треба нанести безпосередньо на запалення або тонким шаром на всі ділянки які вас бентежать. Кількість запалень зменшується, а наявні проходять дещо швидше. Текстура рідка але в нього зручний вузенький дозатор, вистачає надовго. Бонусом, на нього можна наносити макіяж і це виручає коли ти підліток з дуже жирною Т-зоною обличчя.

Ще один засіб що порадив дерматолог. Чесно кажучи крем я не дуже зрозуміла, ну крем і крем, ні супер зволоження ні якихось позитивних наслідків після використання не побачила. Велика проблема це нанести достатню кількість, якщо взяти хоч трошки більше цей красень буде мерзенно скочуватись на обличчі брр-р, +розхід в нього не маленький. Також мене бентежить те, що в описі до продукту вказано "Від подразнень", але навіть при просто сильно сухій шкірі після нанесення починає пекти. Впевнена — такий засіб запросто може бути краще і простіше в використанні.

Засоби для відновлення губ — це останнє від чого я очікую чудес, на мої глибинні переконання жоден бальзам не здатен вилікувати губи. Пом'якшити - так, зволожити - так, а в іншу магію бальзамів я поки що не вірю, але припускаю що можливо ще не знайшла "той самий" котрий подарує мені справжнє жіноче щастя))) До суті: гріш ціна йому в базарний день, і не верне він ніяку спокусу, як це обіцяють в описі. По акції беріть, а без не треба. 3/5

Варто віддати належне, бренд має хороший маркетинг і є найрозповсюдженішим серед аптечної дерматокосметики. Впізнавані пакування, дерматологи які рекомендують саме його, чи заслужено це? Швидше за все так, як би ля рош не поганили експерти в тік ток, та він місцями дуже ефективно працює і не за всі гроші світу, але шкіра це індивідуально і результат ніхто не гарантує. Вибираючи засоби, звертайте увагу на опис для якого типу шкіри призначено продукт, тут інформація дуже близька до реальності.