ProYou Wrinkle BTX з ефектом ботулоток сину
Корейська сироватка за всі гроші світу,яка нічого не змінила. І навіть був побічний ефект.
"Обіцянка цяцянка,а дурневі радість!" Це більш точна назва мого допису.
Корейські б'юті продукти дуже люблю і довіряю ним. Але тут щось пішло не так.
У мене дуже гіперактивне обличчя і є мімічні зморшки на лобі. На ботокс справжній не наважуюся. Вирішила спробувати такий варіант,адже у цієї сироватки топові відгуки(питання хто їх писав) і вона досить розкручена.
Що обіцяє виробник:
-усунення спазму м'язів обличчя (після першого примінення з мезоролером)
-якщо без мезоролера,то після 10 процедур
-стирання м'язової пам'яті
-серйозний ліфтинг
-діє не гірше ніж ін'єкції
-немає побічок(!)
-склад натуральний на основі пептидів
Про склад:
-Aцeтил гeкcaпeптид-8 (розслаблення м'язів)
-Тpипeптид-1 міді та oлігoпeптид-1 (покращує синтез колагену,покращує еластичність,бореться з пігментацією іт.д)
-Гіaлуpoнoвa киcлoтa и пoліквaтepний-51 (зволожують,втримують воду,розгладжують шкіру)
-Зaпaтeнтoвaні pослинні кoмплeкcи Ex BSASM, Multi EX Magnotics(стволові клітини орхідеї каллус) (вітамінна підпитка )
Об'єм 8 мл.
Підходить для різних вікових груп.
А тепер про результат.
Його немає зовсім. Як наче водичку прокатувала по обличчю.
Спочатку я робила прокатку по лобу та під очима(де є міміка). І десь на другий день у мене почався тік. І тривав він декілька тижнів( це після двох використань).
Потім,після консультації з консультантами я зробила перерву і прокатувала лише лоб. Тік з часом пройшов і не повернувся. Жодна зморшка не постраждала. Ніякого розслаблення м'язів не було. Від слова ВЗАГАЛІ! Навіть зразу,в момент нанесення.
ВІд звичайних масок з масс маркету іноді кращий результат.
Один плюс що її вистачає на довго,бо потрібна лише одна крапля(сумнівний плюс). Ну і зйомна пипетка зручна.
Ще один мінус: дуже сушить шкіру. Після хочеться нанести тонну крему.
По кремам теж пересторога: не можна наносити після процедури крем з кислотами,вітаміном С та ретинолом.
Коментарі (0)