ksnklb

Враження про крем і не тільки🧴

Виношувала цей допис декілька днів, адже хотілось зробити максимально чесний.

Почну із того, що я не знавець, а просто підбираю щось, що може підійти моїй шкірі. Також я не знавець складів, та вирішила додати тут розбір. Про це пізніше.

Так, тип моєї шкіри завжди був комбінований, та стресові моменти, приймання ліків зробили її сухішою. Скільки не читала, що догляд потрібно підбирати ситуативно, так само і що потрібно підбирати строго під тип. Чесно скажу, пробую різні варіанти) Цей крем підбирала виходячи із того, що він для чутливої шкіри, тому що моя шкіра по-різному реагує на різні креми, мені важливо було зволоження та легка текстура.

І так, можливо моя помилка у виборі цього крему була саме у тому, що цей крем призначений більше для лікування...

Повторю, я не знавець, хто більше шарить, може щось скажуть) Як на мене, тут дуже багато парфумування.

Крем у продовгуватій бляшанці, дозатор добре працює, не дає перелити. Закривається корком, цілком зручна для подорожей.

Текстура крему не надто густа, середньої густини.

Щоб нанести на обличчя вистачає небагато крему. Коли наносити, то він не одразу вбирається, потрібно легкими рухами масажувати обличчя, щоб крем увібрався до кінця. Одразу після нанесення залишає легкий блиск, не жирний, після 10хвилин залишає на обличчі матовість.

Аромат дуже приємний, квітів, залишається на обличчі до повного вбирання крему.

Були періоди, коли наносила зранку під spf, скочувався мінімально, та мені візуально не подобалась шкіра. Пізніше відчувала печіння у області очей, хоча намагаюсь максимально уникати шкіру навколо очей, та всерівно. Коли перенесла крем на вечір, то стало краще.

Під-час використання цього крему у мене почастішали висипи, закриті комедони. Не буду спирати це суто на крем, адже стресових період також міг зіграти своє...

Також під-час використання крему помітила одну візуальну реакцію..Саме пори у Т-зоні ставали ніби більше видимими, глубшими. Саме через це хочу відмовитись від цього крему.

Що з обіцянок: антибактеріальне, відновлення, від подразнень, заспокоєння, зволоження, проти запалень.

По факту, саме на моїй шкірі обличчя, було зволоження та заспокоєння, коли крем був у вечірньому догляді.

Стягнутості, пересушення, зайвої жирності не було. Відчувався дискомфорт у області очей при ранковому догляді.