Олена В

Подарунковий набір від Stoyana

Подарунковий набір від Stoyana

Дуже дякую MakeUp за такий шикарний подарунок!

Про такі креми можна говорити вічно,бо вони достойні цього.

Коли отримала подарунок перше що мене порадувало,так це дизайн. Мінімалістичний, нічого зайвого. Але зелений колір...Для мене це уособлення весни,чистоти та екопродукції. Зразу ж захотілося зробити фотосесію на вулиці,в траві ,під вечірнім сонцем!

Що було в подарунку: пінка,ексфоліант,тонік та крем. Все для чутливої шкіри.

Бренд позіціонує себе як натуральна косметика.

Ця лінійка для чутливої,сухої та схильної до подразнень шкіри. У мене нормальна,але все поки підійшло.

Звичайна,ніжна пінка. 150 ml. З абсолютно неймовірним та ніжним ароматом. Не знаю що ще можна про неї написати. Відчуття після неї приємні. Не стягує, є відчуття чистоти після(що і треба було доказати).

Тонік не викликає подразнень. Після користування є відчуття підтягнутості. Але не стягнення(як буває). Про те чи зволожує чи ні,не можу поки нічого сказати. Але відчуття поки приємні.

Це особлива любов,бо я ще не відчувала такий спектр почуттів та відчуттів від крему.

Аромат -бімба! Квітучий білий сад, акація,літо. Ніжний,медовий,п'янить,хочеться нюхати. Забуваєш про проблеми навіть)).

Відчувається ліфтинг. Немає SPF, але все одно більшість наносить окремий крем перед виходом на вулицю. Крем біло-прозорий. Дуже легкий,тане на обличчі. Живить,зволожує. Тут є цілющий екстракт вівса Реальба,який бореться з почервоніннями та з запаленнями.

Я не дуже читаю і вникаю в такі речі,бо це більше про маркетинг. Але дійсно є зволоження, незначний ліфтинг. І просто приємні відчуття. І так дійсно знімає почервоніння.

Склад: Вода Очищена, Олія Мигдальна, Цетеарил Оліват, Сорбітан Оліват, Олія Ши, Екстракт Вівса Реальба, Екстракт Едельвейса, Гіалуронова Кислота, Екстракт Камелії, Екстракт Кореня Бісабололу (І) Екстракт Кореня Імбиру (Sym Relief), Олія Сої, Сквалан, Д-Пантенол, Трегалоза, Карбамід, Серін, Пентилен Гліколь, Гліцерил Поліакрилат, Альгін, Капріліл Гліколь, Пуллулан, Динатрія Фосфат, Фосфат Калія (PatcH20), Ніацинамід, Алантоїн, Cахарид Ізомер, Лимонна Кислота, Натрію Цитрат (Пентавітін), Бензойна Кислота, Сорбінова Кислота, Парфумерна Композиція.

Ще не тестила,обов'язково напишу відгук окремо.

Мені настільки сподобався цей бренд,що я навіть вирішила прикупити собі щось з іхньої лінійки з ботокс ефектом.