Pryk Lesia

Мій top-засобів від The Ordinary🤍

З даним брендом я познайомилась через «кривавий» пілінг, мабуть не залишилось людей хто про нього не чув🙊. The Ordinary це про бюджетну ціну і високу якість,починаючи від упаковки та скляних баночок до якісного наповнення.

А тепер мої особисті любимчики:

• Сироватка з ніацинамідом і цинком.

Для чого і кому?

Ніацинамід працює над освітлення пігментних плям та нормалізує секрецію сальних залоз. Цинк - оновлює шкіру та загоює рани. Для комбінованої і жирної шкіри мастхев. Використовувати зранку під крем. Це вже моя друга пляшка,вистачає досить надовго.

• Пілінг із 10% молочною і гіалуроновою кислотою.

В цей пілінг я закохалась з першого нанесення😍. Він не тільки очищує шкіру але і зволожує. Я його наношу один раз на тиждень ввечері(наслоюю в декілька шарів,після того як попередній підсихає) він дуже комфортний і його не потрібно змивати,а на ранок обличчя ідеальне🙈:зволожене та з однорідним тоном.Важко описати,потрібно спробувати . Щиро рекомендую. Для людей які не звикли до пілінгів є легша версія на 5%.

• Тонік із 7% гліколевою кислотою.

Тут у нас кислота яка вже більше працює на рельєф шкіри,єдине що її потрібно використовувати коли шкіра без активних запальних процесів.Я її використовую не частіше одного/ двох разів на тиждень,на ніч. Мені подобається як вона чистить пори а також працює над розгладженням шкіри.

Обовʼязково не забуваємо про spf вдень після кислотних засобів.

А які ваші фаворити від The Ordinary?)

І вдячна бренду за те,що вони не тестують вироби на наших друзях🫶🐰