Ksyposhka

Fa - дезодорант від якого пітнієш

Восени я купила цей дезодорант в місцевому магазині ,зараз я живу в маленькому смт і вибору там якогось великого не було ,а цей сподобався приємним ,свіжим ,солодкуватим запахом кавуна .

Дезодорант досить рідкий ,довго висихає на шкірі ,треба декілька хвилин почекати .

Прозорий ,не залишає слідів на одязі .

На першому тиждні використання мене все влаштовувало ,аромат кавуна наче перебивав запах поту ,але я стала помічати що стала більше пітніти .

Спочатку я це скинула на те ,що скоро жіночі дні ,а перед ними я завжди пітнію більше ніж завжди ,тож не придала цьому велике значення ,і продовжила ним користуватися .

Потім вже і критичні дні пройшли ,а я все пітнію і пітнію ,і це було не просто типу «трішки більше ніж завжди»,а прям наче я бігала по спеці в +35 градусів по сонцю ,я кожен день змінювала футболки бо цілий день пахви були мокрі …текла наче річка 😅

І я не могла зрозуміти чього ж так ,поки не купила собі інший дезодорант 😑

Я майже місяць ним прокористувалась ,думаючи що в мене напевно щось з гормонами ,а відповідь на питання «чому я так пітнію ?»була кожного дня в моїй руці 🤬

Звістно я його нікому не раджу ,він ЖАХЛИВИЙ,також зараз вони змінили етикетку тож будьте уважні і не ведіться тільки на приємний аромат .