M O N D ✨️

Райдужний сет за доступною ціною

Райдужний сет за доступною ціною

Патчі для очейце просочені корисними речовинами мішечки, які виглядають як пластирі та призначені для догляду за шкірою навколо очей. На відміну від кремів під очі, патчі максимально швидко зволожують шкіру, розгладжують дрібні зморшки, борються із синцями та темними колами під очима.

Не вважаю патчі для очей - засобом першої необхідності і не додаю їм "магічні" властивості. Але, в міру їх можливостей, вважаю ефективними, адже всього за кілька хвилин вони добре зволожують шкіру і надають їй здорового, свіжого вигляду.

Нерідко зупиняю вибір на патчах східних виробників, оскільки в них:

1) доступний цінник

2) якість не гірша від популярних марок.

Зараз набирає популярності продукція EFERO і мені стало цікаво познайомитись із їхніми патчами.

Вигідніше купувати відразу набір. Також з огляду на те, що патчі є одноразовими, навряд чи комусь буде достатньо однієї пачки. Але, звичайно, якщо не впевнені в ефективності, краще спочатку спробувати невелику кількість.

Я взяла 15пар. У комплекті по 5 пар червоних, жовтих та зелених патчів.

Відрізняються патчі своїм складом і властивостями: зелені містять екстракт спіруліни, червоні – екстракт женьшеню, а жовті – золоті частки.

зелені: прозоро-кристалічна маска схожа на шкіру, містить натуральний екстракт водоростей, ефективно розгладжує та живить шкіру, а також очищує шкіру, підтримуючи водний баланс.

жовті: містять натуральний рослинний екстракт, ефективно розгладжують шкіру навколо очей, зволожують.

червоні: мають екстракт женьшеню, ефективно розгладжує і живить шкіру, а також очищує шкіру, підтримуючи водний баланс, роблять погляд привабливим, а шкіру зволоженою.

Використання: після очищення шкіри покласти патчі під очі на 15-20 хвилин. Для кращої ефективності після використання також можна зробити легкий масаж, щоб засіб добре увібрався в шкіру. Під час використання відчувається легкий приємний холодок. Аромат патчів косметичний. Активного засобу дуже багато, добре зволожують. За 20 хвилин допомагають зволожити шкіру та зробити кола під очима менш помітними.

Колагенові патчі дуже щільні. Щільніше за багатьох, які використовувала раніше. Їх важче порвати. Добре фіксуються на шкірі, але можуть почати сповзати.

Не можу сказати, що ці патчі супер - ефективні, є варіанти та кращі. З бюджетних "середняків" показали себе непогано. Дуже вигідно їх купувати.

Райдужний сет за доступною ціною
Райдужний сет за доступною ціною
Райдужний сет за доступною ціною
Райдужний сет за доступною ціною
Райдужний сет за доступною ціною