krislemly

Поговоримо про драйбрашинг - масаж сухою щіткою?

Поговоримо про драйбрашинг - масаж сухою щіткою?
Поговоримо про драйбрашинг - масаж сухою щіткою?
Поговоримо про драйбрашинг - масаж сухою щіткою?

Масаж тіла сухою щіткою, його ще називають - драйбрашинг.

Протипоказань для масажу сухою щіткою майже немає. Його не радять лише людям із висипанням і хворобами шкіри. Також при варикозному розширенні вен не варто робити масаж.

Лімфодренажний масаж тіла сухою щіткою – оптимальний варіант тримати його в тонусі, стимулювати циркуляцію крові та «освіжати» шкіру. Процедура покращує роботу лімфосистеми та знімає набряки. Колір шкіри стає рівним і здоровим Сухий масаж допомагає відлущити змертвілі частинки, розкрити пори, вирівняти мікрорельєф і зменшити прояви цилюліту також це прекрасна профілактика вростающих волосків. Результат – гладка, пружня і підтягнута шкіра. Також підсилює ефект від подальших етапів догляду за тілом. Тому після масажу сухою щіточкою додатково наношу масажну олію та трішки масую проблемні зони руками.

Шкіра повинна бути сухою. Починайте з 3–6 хвилин масажу в день. Поступово, коли шкіра звикне, можна збільшити до до 10–15 хвилин. Всі масажні рухи повинні бути спрямовані в бік серця і знизу догори (саме так і рухається лімфа). Тому масаж починається з підошви стоп, далі пальці та ступні, щиколотки і гомілки, стегна, спина, живіт. Живіт і сідниці краще масажувати круговими рухами. Зону грудей не чіпаємо адже шкіра шиї і декольте занадто чутлива (або ворс щітки жорсткий). Після масажу рекомендується прийняти душ — змити відлущені клітини епідермісу. Для наглядності додаю схему як правильно робити.

Свою щітку я замовляла тут на мейкапі, тому залишаю посилання, ціна максимально бюджетна, але зі своїми обов’язками справляється чудово, за два роки регулярного користування свого зовнішнього вигляду не втратила. Також прикріплюю олійку якою користуюсь, але на неї думаю зроблю більш детальний відгук.