Чорна Юлія ❤

Сухий шампунь для темного волосся

Сухий шампунь для темного волосся

Сухой шампунь для темного волосся Batiste Dry Shampoo Dark and Deep Brown a Hint of Color. Навіть не знаю який це вже по рахунку балон сухого шампуню. Купую регулярно! Це прсото знахідка та "паличка виручалочка" для темного волосся.

Якщо треба йти "у люди", а часу на помити голову взагалі не має - то це те що треба. Кілька хвилин- розпилювання -розчісування і жирний блиск несвіжого волосся усунено, об'єм відновлено.

Саме цей шампунь має фарбуючі частвинки , для темного волосся - це саме "то", бо звичайний сухий шампунь може залишити на волоссі "ефект муки"

Ще одним корисним "побочним" ефектом для себе відзначила , в час коли дуже сипалось волосся, це "збільшення густоти" - звичайно, тільки візуально (за рахунок окраски шкіри голови.)

Різниці у використанні у зимовий і літній період не побачила.

Якогось помітного зниження якості волосся на фоні використання не помітила (був період , коли використовувала досить часто.)

Із недоліків:

- за рахунок фарбуючих часток разом з волоссям можна пофарбувати і обличчя і одяг , треба розпиляти дуже обережно і краще до нанесення макіяжу та одягання .

- взагалі не помити голову все ж таки не вийде, якщо ввечері не помити, то на ранок усі подушки будуть брудні.

Та не дивлячись на вищезазначені недоліки , він залишається моїм фаворитом, і завжди у арсеналі, так що мій рекомендасьйон )