Олена В

Face wipes фірми About 15 штук

Face wipes фірми About 15 штук

Наводила порядок і наткнулася на ці салфетки для зняття макіяжу з мигдальним молочком. І згадала,як я їх швидко купувала в листопаді, коли у нас був двохденний блекаут, частину з якого ще й не було взагалі води(((.

Взагалі такими речами не користуюсь,навіть в подорожі намагаюся брати повноцінні засоби для змиття макіяжу. Але ті часи і страхи,що води може не бути довго, заставили мене прикупити ці салфетки.

Плюси: добре пропитані ,достатньо великі, рельєфні.

Пахнуть милом як на мене.

Освіжають. Макіяж одна серветка змила на 4+,дотиралась іншою)). Але це очікувано.

Відносно добре змиває туш(!)

Найголовніше: не було алергії. Але читала,що не для всіх так радужно,є випадки опсипання.

Сухість не викликало. Але зволоження чекати не варто.

Всі речі,написані на обгортці, по типу: зволожує,регенерує,омолоджує,захищає від УФ хвиль не варто чекати)))) Але виробник обіцяє.

Склад:Вода демінералізованна, ПЭГ-40 гідрогенізоване касторове масло, пропіленгліколь, кокамідопропил бетаін, ППГ-2 метиловий ефір, етилпарабен, 2-бром-2-нітропропан-1,3-діол, бромід цетримонія, вітамінний комплекс А, Д-пантенол, аллантоін, олія рослинної олії, мигдальне молочко, кислота лимонна, парфюм, линалоол, цитронелол, гераніол.

За період з листопада по сьогодні вони не висохли,такі ж просочені (я перевірила).

Висновок: такі речі повинні бути в кожній ванній ,особливо в наші часи,на той випадок якщо не буде води. Бо запаси води є куди витрачати,окрім обличчя).