Маска для краси з бруду Мертвог о моря
Одна назва чого тільки варта🤣
Я вже не раз розказувала, як люблю фірму Yeouth. Вся косметика мені підходить ідеально. І, коли я була в пошуках легенькоЇ маски на літо, одразу шукала маски саме цієї фірми.
Тепер декілька слів про це "болото"😅.
Цілюща сила Мертвого моря — це не міф. Мул із його дна містить велику концентрацію магнію, натрію, фосфатів, бромідів та інших мінералів, що покращують стан шкіри.
Сама маска має дуже багато корисних речовин: каолін, вівсянка, гіалуронка, олія авокадо, ши, жолоба, гліцерин, морська сіль, алое, календула, кора верби...
Наношу її пензликом ( спеціальним для масок). Так наноситься дуже швидко/легко/зручно, і розхід економний за рахунок рівномірного нанесення.
Залишаю на 15-20 хв. Запах маски приємний.
Єдине, її важко змивати. Я чомусь думала, що це буде як глина...жорстка і скребуча. Та при змиванні маска перетворюється ніби на крем, і потрібно ретельніше змивати, аніж звичайну глину.
Зате після неї зразу видно результат: шкіра аж світиться, дуже зволожена і дихає. Це, ніби як в сильну спеку обризкати лице водою, зразу відчувається свіжість. Тут після маски така сама свіжість " води".
Після маски наношу зволожуючий крем.
І результат супер👌.
Коментарі (0)