Еліксир від Relance Ritual
Коктейль для шкіри обличчя з моментальним ефектом ✨
Це моє перше знайомство з брендом ✨
Капсули привабили описом, складом та й відгуками.
Це мінімалистична коробочка в еко стилі, всередині знаходиться 10 скляних капсул.
Відкривати треба обережно, так як це скло, захисного ковпачка в наборі немає.
Капсула розрахована на 1-2 рази, але мені і цього багато, в мене одна капсула розподіляється десь за 3 рази. Закриваю її ватною паличкою і зберігаю в холодильнику.
Ефект
Сироватка мега приємно пахне, апельсинами та просто цитрумовами, неначе фанта чи спрайт)
Має невелику липкість при нанесенні, після наступного кроку (крем) липкість зникає.
Також перевіряла ефект без нанесення крему - липкість зникає десь за 10 хвилин.
Ефект: якщо нанести ввечері , а я наношу ввечері , на ранок шкіра сяє, пружна, освітлена (хоча вона і так в мене світла 😁), сліди від прищіків якщо вони є - непогано так світлішають, а якщо є маленький прищик , то він загоюються на ранок))
Після нанесення мені нічого не пече (читала в відгуках, що деяким пече), просто приємні відчуття, схожі як після ретинолових засобів.
Вранці я сироватку наношу лише якщо я вдома , тому не можу на 100% сказати, дружить вона з макіяжем , але думаю що так, бо жирності чи якихось неприємних відчуттів на шкірі вона не створює.
Також це як справжній бьюті шот, коли треба швидко привести шкіру в гарний стан , за 2-3 використання досягається бажаний ефект 🥂
Коментарі (0)