alena.rosee

Еліксир від Relance Ritual

Це моє перше знайомство з брендом ✨

Капсули привабили описом, складом та й відгуками.

Це мінімалистична коробочка в еко стилі, всередині знаходиться 10 скляних капсул.

Відкривати треба обережно, так як це скло, захисного ковпачка в наборі немає.

Капсула розрахована на 1-2 рази, але мені і цього багато, в мене одна капсула розподіляється десь за 3 рази. Закриваю її ватною паличкою і зберігаю в холодильнику.

Сироватка мега приємно пахне, апельсинами та просто цитрумовами, неначе фанта чи спрайт)

Має невелику липкість при нанесенні, після наступного кроку (крем) липкість зникає.

Також перевіряла ефект без нанесення крему - липкість зникає десь за 10 хвилин.

Ефект: якщо нанести ввечері , а я наношу ввечері , на ранок шкіра сяє, пружна, освітлена (хоча вона і так в мене світла 😁), сліди від прищіків якщо вони є - непогано так світлішають, а якщо є маленький прищик , то він загоюються на ранок))

Після нанесення мені нічого не пече (читала в відгуках, що деяким пече), просто приємні відчуття, схожі як після ретинолових засобів.

Вранці я сироватку наношу лише якщо я вдома , тому не можу на 100% сказати, дружить вона з макіяжем , але думаю що так, бо жирності чи якихось неприємних відчуттів на шкірі вона не створює.

Також це як справжній бьюті шот, коли треба швидко привести шкіру в гарний стан , за 2-3 використання досягається бажаний ефект 🥂