Анастасія Фоміна

Топ помилок в догляді за шкірою обличчя❌Частина 1.

Топ помилок в догляді за шкірою обличчя❌Частина 1.

Кожна з нас точно допускала ці помилки.Отже,про що я саме:

1.Забувати мити пензлики та спонж для макіяжу.

По собі знаю,що іноді просто забуваєш про те,що треба це все мити,але варто все ж таки не забувати,бо це здоров‘я нашої шкіри.Обов‘язково треба мити спонж після кожного використання,щоб там не розмножуватися бактерії,які при наступному використанні перенесете на свою шкіру,вони звичайно будуть щасливі жити на вашій шкірі,а то ваша шкіра наврядчи буде рада новим гостям.Та і лікувати потім акне,точно ніхто не хоче.Про пензлики теж не забуваємо,ті що для обличчя,краще мити частіше,але на крайній випадок 1 раз на тиждень стабільно.

2.Забувати змити косметику перед сном.

То взагалі не дай боже.Вночі наша шкіра має відпочивати та дихати,а якщо на обличчі є косметика,яка за день змішалась з осівшими пилом та гряззю ,то це прямий шлях до нових висипів .Тому не варто нехтувати етапом повного очищення шкіри від макіяжу перед сном,навіть якщо сильно втомлена.

3.Часте використання скрабу для обличчя.

Варто пам‘ятати,що багато-не означає добре.От так і з використанням скрабу, часте його використання може призвести до порушення механізму самоочищення та самовідлущування шкіри. Порушення захисного бар'єру шкіри може призвести до появи акне та запалень, а також до прискорення процесу старіння.